Rossz hangminőség

Sziasztok, internetes videóknál ami böngészőkön keresztül fut nem de amit letöltök film az mind pattog valamelyik akad (de minden rész belőle) de amit letöltök pl twitch ről, youtube-ről töltök le végigjátszást az tökéletesen hallatszik. K little kodec pack mega t már telepítettem (remélem jó konfigurációval mivel az alap állást választottam a telepítőben mindenhol.

Valaki tud valamit milyen drivert vagy illesztőt telepítsek vagy mi a gond?

alaplap:(10 éves) Gigabyte GA-EP45-DS3LR (próbáljuk meg nem ezt okolni)

itt egy riport a gépről aida 64 el:

https://drive.google.com/file/d/0B_BDZbUbbg9mX1lRbkZTeUZRSDA/view?usp=sharing

Jah meg olyat is csinál hogy film közben ismételget folyamatosan 1,5 mp es részt ami legutoljára elhangzott a filmből és csak a lejátszó újraindítását követően hagyja abba ( KM Player és Media Player classic nál)

Biztos, hogy nem hardveres a dolog, ha máshol normálisan működik. Valahol a szoftverrel lesz a gond. Próbáld meg újratelepíteni amivel lejátszod, vagy próbáld meg mással lejátszani.

sajnos ezek nem működtek már próbáltam, illetve 2 lejátszón a vlc n és az mpc n is

Ha jól értelmezem, akkor csak bizonyos oldalról letöltött filmeknél van gond a hanggal? Nem lehet, hogy az oldalon lévő fájlokkal van gond? Neadjisten, ha az esetleg nem legális forrásból származik (amit ugye a fórumon nem preferálunk) :smiley:

Esetleg lejátszód beállításaiban a lejátszóeszközöknél? Windowsban a lejátszóeszközöknél másféle beállítást kipróbáltál?

ne haragudj de én nem tettem említést arról hogy ilyen forrásokból szerezném be ezeket a dolgokat, a fájlok legális forrásokból kerültek hozzám mivel úgy vettem meg őket lemezen . Sajnálatos módon a sablonos szövegek nem segítenek, nyilvánvaló hogy próbáltam más beállításokat de sok választás nincs arra irányultan hogy hogyan játsza le a filmeket. Legalább is nem tudok róla.

Jó, hát nyilván nem is azért írtam, kinek nem inge :slight_smile:

Ez esetben passz. Nálam akkor volt ilyesmi, mikor elállítottam a lejátszókban/windowsomban a lejátszóeszközöknél valamit, vagy esetleg felpakolt egy frissítést ami elállította a dolgokat :confused:

Másik eszközön próbáld meg őket lejátszani, esetleg ott is megnézni.

Esetleg nem lehet hogy a kimenet a gépemből nem kompatibilis a 4 pólusu jack hez? mivel ez egy régebbi alaplap.

egy hyper x revolver em van