TheVR Fórum

Rövidke GoT szekció keddenként a HH-ban az új évad alatt?

Sziasztok! Mivel következő hónapra még nem nyílt topic, ezért itt vetem fel az ötletem, mielőtt még elfelejteném addigra :smiley: Többször mondták már a srácok, hogy ők is követik a Trónok harcát, meg a nézők között is eléggé sokan vannak, akik szeretik. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha az új évad során keddenként a HH-ban lenne egy rövidke kibeszélő az előző napi epizódról? Nem ez lenne a fő téma, hanem csak olyan 10-15 perc, viszont rendszeresen lenne és nem csak annyi, hogy valaki chaten rákérdez, hogy hogy tetszett nekik és mondják, hogy fasza volt, hanem kicsit bele is tudnának menni. Szerintem nagyon jó lenne, akiket érdekel a sorozat, azoknak a többsége hétfőn úgy is megnézi az új részt, akiket meg annyira nem foglalkoztat, ők csak túlélnek 7x10 percet :slight_smile: Vagy ha a srácoknak nincs idejük addigra megnézni, akkor bármelyik HH-ban a héten, csak még a következő epizód előtt.
Kinek hogy tetszik az ötlet?

Szerintem hagyjuk már ezt a mi legyen a HH-ban témát…

2 Likes

Ne haragudj, de az egész “Happy Hour” kategória erre lett kitalálva, hogy a nézők ötleteket adhassanak :smiley: Ha a főoldalon megnézed, akkor ez van alá írva: “Ebben a kategóriában tudsz témát ajánlani nekünk a reggeli Happy Hour-höz.” Nem értem, hogy mi a probléma :smiley:

1 Like

Akkor én ezennel szeretném kérni hogy mind a 30-40 sorozatot amit követek hetiben [köztük ausztrál,UK,CA sorozatokkal] értékeljék pistiék és természetessen azonnal nézzék meg amint aired. Ha gondolják azonnal át tolom a listát és holnaptól kezdhetjük is a mókát ^.^ :smiley: Ha hajnali 3kor jön ki a rész akkor ráérnek megnézni hajnali 3 óra1percig. ezt tökre megengedem nekik.

3 Likes

Szerintem sem kell ezt így menetrendszerűen beletenni. Ha épp olyan rész van, amiről érdemes, úgyis beszélni fognak róla.

Igen,ez valószínűleg azt a lavinát indítaná el,hogy minden általuk,majd általunk nézett sorozatot " meg kell" majd beszélnünk…ennek így soha nem lesz vége :blush:

Lehet igazatok van, erre nem is gondoltam… Csak már annyira rá vagyok kattanva a 7. évadra, hogy nem gondolok át ilyeneket :smiley:

1 Like

Hát igen. Mielőtt leírunk vmit előtte gondolkodjunk. Nem ártalmas dolog.

2 Likes

Személy szerint örülnék ha egyáltalán nem lenne ilyen. Egyáltalán nem illik a fiúk és a HH profiljába egy ilyen tartalom, rendszeresen.

2 Likes

Mindig feljönnek a hasonló témák a Happy Hour alatt, valaki úgyis megkérdezi és sokszor reagálnak is rá a srácok! Persze ilyenkor mindig el is mondják, hogy nem akarnak és nem is fognak kritikát mondani róla, max a saját véleményüket. Eddig a Karib-tenger kalózai, Galaxys Őrzői, Tramszformers, Alien Covenant mind előkerült valamikor, szerintem nem lesz kivétel ez alól a GoT sem, de rendszeresen tuti nem fogják tervszerűen elővenni és szerintem ez jól is van így, amihez úgymond nem értenek azt nem kell erőltetni. Szirmai sem veszi elő az éppen aktuális részeket, pedig ő még tudna is releváns kritikát mondani.

2 Likes

Én azt mondom ez azért nem jó, mert spoiler nélkül felesleges beszélni róla és aki a szabadidejét nem a rész megnézésére szánta (hiába szerette volna megnézni), hanem arra, hogy nézi (vagy hallgatja) a HH-t, azzal szemben nem lenne fair.

4 Likes

Szerintem jó ötlet, az meg, hogy mindenről kéne akkor beszélni elég nagy hülyeség. Volt már Walking Dead szekció is, egy egész HH ment el az Alien filmmel, szerintem beleférne. Egy olyan világszerte elterjedt sorozatról beszélünk, amit 10-ből 8 ember néz. Sokan kíváncsiak vagyunk mások véleményére, ki akarjuk beszélni, hogy minket mi fogott meg, mit gondolunk errő a jelenetről, arról a jelenetről. Saját példám tudnám említeni: tűkön ülve várom, hogy valakivel ki tudjam beszélni az Egynyári kalandot. Baráti körben senki nem kezdte még el sajnos, magamban rágódom. Nagyon rossz. Ha valaki megosztaná velem a véleményét. Vagy legalább annyit, hogy mi volt az az utolsó 10 perc, akkor kicsit megnyugodna a lelkem.

1 Like

Senkit sem akarok megbántani, de a topic-ról eszembe jutott ez a mém.
Amúgy saját magam védelmében: De gustibus non est disputandum. Ízlésről nem vitázunk.

1 Like

Azért az Alien kicsit több mint a GOT film müvészeti szempontból és popkultúrból is. Én nem tudom hogy hol olvastad hogy 10 emberből 8 nézi de én ez nem igy látom. Max a fanok akarják igy látni. Minden esetre a téma le zárva és örülök hogy legalább azt tudjuk hogy te találtál magadnak egy olyan sorozatot ami ennyire megragadott ^.^

Rég találkoztam ilyen BUNKÓ hozzászólással…
Gratulálok…

2 Likes

Rendszeresen semmiképp sem érné meg, ajánlva meg fura lehet - mert akkor “kivételezésnek” hangozhat ( noha én is nagyon várom, és kíváncsi lennék a véleményükre ), de vannak más sorozatok amelyeket más személyek néznek és ugyanígy akarhatnának, az meg csak vitát szülne, valamint ha valaki nem látta Kedd-ig, lehet spoiler lenne neki erősen! :smiley:

Komolyan? :slight_smile: Ez volt bunkó hsz? Te jó ég. :smile: Biztos keményen beleszálltam a lelki világába. Küldök 1 csomag 100-ast…

Hát kedvesnek se mondanám :smiley: De ne aggódj, nem vettem a szívemre :wink:

1 Like

Lehet, uj tagkent nem epp jo kezdes az offense, de te egyebkent mit keresel itt?:slight_smile:
Az otletrol pedig osztozok a tobbiek velemenyen, imadom a sorozatot (a konyveket megjobban), dee az, hogy rendszeresen kibeszelni az elozo napit, tenyleg nem igazan lenne jo sokmindenki szamara. (Nekem speciel igen, mert abban a pillanatban megnezem angolul, ahogy kijott :smiley: ). De azt tamogatom, hogy valamikor igy osszessegeben mindenkepp beszeljunk rola, legalabb annyi embert erdekel ez a tema, mint barmi mas szerintem :slight_smile:

1 Like

Told csak az offenset. Miért te milyen céllal vagy itt?