RTX 2060 Super videokártya probléma forrása?

A működésben nem lép fel semmi különös Cyberpunk 2077 ultrán futva 2560:1080 felbontáson nem droppol framer nincs akadás semmi visszont sercegő/recsegő hangott add ki a kártya 100w felvétele felett. a hő fok 1 óra játék után is81 fok maximum még nem volt újra pasztázva. Lehet ez a melegedés miatt vagy más probléma a forrása? A hűtű ventik biztosan nem azokat külön ellenőriztem, szikrázást pedig nem tapasztaltam.
Válaszokat előre is köszönöm.

Valószínűleg coil whine.

3 Likes

[Köszönés helye]

Milyen kártya? Ill. garanciás?
Tápegység?

3 Likes

Miért van olyan sanda gyanúm, hogy ez egy Gigabyte RTX 2060 Super?

2 Likes

Egy Palit rtx 2060 super videókártya már nincs rá garancia. A tápom pedig egy FSP Hydro M pro 800w. Meghallgatam egy pár coil whine hangot youtuben és valószínűleg ez a probléma, kellet nekem jobban szellőző gépházra váltanom… xd

Ez? Hááát, low-end kategória sajnos, de szerencsére csak “C” besorolású.

81 fokos kártya és ez a jobb szellőzésű ház? Nem csoda, hogy elkezdett visítani. 81-nél ne engedd magasabbra, 88 a padló. Érdemes lenne pasztázni.

Ez a kártya a tied ugye? :

1 Like

Igen ez a videó kártyám. A pasztázás már tervben van kövi fizunál megy is a szervízbe. A tápra meg sajnos nem tudtam többet ki addni tesztek alapján nem rossz plussz 6 év gari.

Ez konkrétan melyik típus?

1 Like

Jobb lett volna egy 650-as Seasonic GX, anno. Mindegy, ez is bírja, de a 800W-ot azért kezeld fenntartásokkal. (egy jóféle 750-es táp közel a duplája árban és nem véletlenül)

1 Like

Ez a gépház fsp cmt212.

1 Like

megnyugodtam. Nyitott elejű :smiley:

2 Likes