A procim a gyári hűtőjével 100 fokos. (nincs overclockolva, paszta cserélve)
Na akkor ezt egy kicsit bővebben ha lehet.
Mi a teljes konfig?
Milyen játék/alkalmazás közben tapasztalod ezt a hőfokot?
Mikor vetted?
konfig: Aorus B450 elite alaplap
gigabyte geforce gtx 1660 6bg
kingston hyper x 2x8 gb ram (2666 mhz)
sharkoon tg5 rgb
most vettem
a procihűtőnél normálisan a helyén van mind a 4 csavar
semmit nem nyitottam meg. simán indításkor ennyi
Nem vagyok egy nagy Sharkoon ház szakértő, de ránézésre ez a tipikus “mindent a kinézetre” ház. Szép RGB meg minden, de valószínű az airflow egy nulla benne. Ha 14 napon belül vetted akkor küldd vissza, és vegyél egy értelmes házat innen: Build ajánló, avagy: Milyen gépet vegyek?
Ház miatt nem lesz ilyen tragikus a hőfok.
@Germinator Biosban is ennyi bekapcsolás után ?
Venti megy rendesen? Milyen paszta?
Nincs a procin valami szennyeződés, karc, felületi hiba?
Hűtőről a műanyag fólia le lett húzva? Nem lehet, hogy hibás értéket mutat a bármi, amivel kiolvasod?
Gyári hűtőn nincs fólia, csak egy műanyag az alján ami a dobozban tartja. Azzal együtt azért mondjuk elég nehéz felcsavarozni. Na nem lehetetlen… de nehéz.
köszönöm srácok a segítséget de a program volt a rossz amit mutatott. 40 fok körül van csak az a program hibásan mutatta
HWINFO-t és AIDA64-et tudjuk ajánlani monitorozni. (…vagy RizsaMester)
Speccy-t próbáltuk először, de letöltöttünk mást, de azért köszi!
Az kb. a semmire nem jó kategória sajnos már évek óta. Annál egy fokkal jobb a HWMonitor, de az sem az igazi már.
Látom már te is kezded érzékelni hogy az emberek 90 százaléka csak becsörtet ide kérdés nélkül
Igen, pont ezért próbálok több infót vagy legalább egy kérdést kicsakarni az emberekből (olyan kérdéseknél is amiknél én nem feltétlenül tudom a választ), hogy nektek, okos informatikusoknak egyszerűbb legyen a dolgotok