Samsung Galaxy S10+ vagy Note 9

Sziasztok!

Amint a címben is látható a lényeg igazából S10+ vagy Note 9. Jelenleg S9+ -t használok de sajnos öcsém eltörte az övét így elajándékozom az enyémet neki. Az s9+ -al is meg voltam elégedve teljesen, viszont kicsit furcsálom az s10+ kijelzőjében lévő kamerát, Note 10-t nem nagyon várnám meg mivel állítólag ehez hasonló lesza kialakitása. A Note 9 egészen szép és elvileg hardverben megeggyezik az s9±al. A kérdés az lenne hogy megéri beruházni a Note 9-re vagy inkább már az s10+ -t hozzam el? (Mind a két esetben az 512 gb-os verziót azemeltem ki mivel nagyon kell a tárhely). A válaszaitokat előre is köszönöm, további szép estét mindenkinek.
(U.i.

Szerintem kb tökmindegy, mindkettő bőven jó lesz még jópár évig. Azt vedd, amelyik jobban tetszik, és kényelmesebb használni.

Ilyen szempontból érdemes lehet bemenni egy boltba ahol mindkettő van, és megfogdosni őket.

1 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Igazából mind kettő előrelépés, nagyobb aksi és nagyobb tárhely… mind e mellet megvan a vízállóság. Akkor ebből Note 9 lesz, aztán reménykedem majd egyszer a Note 11-ben :smiley:

A Samsungnál akkor tűnik majd el a kivágás, amikor kijelzővel tudják majd fedni a kamerát. Tehát lesz az Note 13 is :smile:

1 kedvelés

Még talán addig is kiszolgál a Note 9, utljára Note-m 3-s volt és imádtam. :smiley:

Szerintem tuti az S10+. A kivágás fura lesz elsőre, de szerintem tök hamar megszokható, és sokkal kevésbé zavaró, mint mondjuk a notch.
Tény, hogy mindkettő bőven elég lesz még sokáig, viszont az S10+ hardveresen is erősebb azért, kamerában is, stb. Erősebb üveg is védi a telefont. Én tuti az S10+ -t venném, de amelyik neked tetszik.

3 kedvelés