Samsung Galaxy S10e

Sziasztok. A fent említett telefont szemeltem ki. Minden tekintetben az igényeimnek megfelel a telefon, de sajnos sokat olvastam arról hogy az akksija nem nagyon bír 12 órát. Ez mennyire igaz? Szoftveresen javították már ezt a hibát és ha nem akkor ezen mennyire lehet javítani “házilag”?

1 Like

Egy 3100mha aksi van benne ami telleg nem sok, de ez attól függ mennyit nyomkodod napi szinten játszol rajta, közösségi medihasznalat stb ez mind tőled függ. Hisz te osztod be a telefon akkumulátor idelyet. Ezt neked kell eldontened.
Házilag nem Tom mit akarsz javítani rajta a frissiteseket szoktak max erre igazodni de ezt meg előre láthatóan senki nem tudja ha csak nincs valahol fel tüntetve.

nekem kb egy hónapja van ilyen készülékem és tényleg nem sokat bír , nagyrészt rendszer szintű sötét módot használok mindenhol viszont az alway on kijelző be van kapcsolva. gyors töltő nagyon jól teszi a dolgát viszont én vettem hozzá egy xiaomi powerbankot ami tud gyors töltést bárhol legyek tudjak töltögetni.
én kb 8órás műszakba nyomkodom a telefont sokat vagyok alacsony térerős helyeken így a sok hálózat keresés alatt is merül. kb 50-60 % el is megy 8 óra alatt aztán általában ha hazaérek akkor a ps4et meg a laptopt nyomom.
android 10 majd valamikor év vége köv év elején jön ki, akkor majd kiderül h mennyivel fog esetleg többet bírni az aku

2 Likes

A barkácsolás alatt azt értem hogy energiatakarékos mód😅 de köszi a valaszokst

1 Like