Sapphire radeon rx570 nitro+ vélemény

Ezt a kártyát főbbként játékra használnám (r6, nfs payback, overwatch) + Ryzen 5 2600 van a gépben.

Nekem pontosan ez a típus van (4GB-os verzió), egy GTX 1050Ti-t váltott le, és meg vagyok vele elégedve (és még szerintem jól is néz ki), 1080p felbontáson szépen futott, amivel eddig próbáltam.
Nálam PUBG közepes körüli beállítással megy, helyzettől függően 70-120 fps között (nincsen 20-ra droppolás, mint a régivel), Division is gyönyörű volt, nem tudom milyen grafikán. NFS Payback-et múltkor megvettem 5 euróért, de még nem próbáltam. World of Warplanes-re kaptam rá, az is simán megy és meglehetősen jól néz ki. Fifa 19-ben megy high-on, de ultrán is menne, ha nem enné meg a 8 GB RAM-omat, pedig minden be van zárva :sweat_smile:
Pontosabbat nem tudok így hirtelen írni róla, nem szoktam mérni pontosan, érdemes nézni youtube-on tesztet, kismillió lehet.
Nálam Ryzen 5 1500X mellett megy. Ha az előző topikodban leírt konfigod lesz, és még nincs meg a RAM, én azt mondom, érdemes már most 16 GB-ra költeni, 30-32 között már vannak 3000MHz-es, 2*8-as KIT-ek. 35k-ért már RGB-s is :smiley:

1 Like

Köszönöm!

Sziasztok, Nitro+ hűtés mennyire hatékony?
Terhelés nélkül kikapcsol a venti?
Terhelés alatt mennyire zavaróan hangos?
Megfelelően hűti a kártyát?
Köszi!

Helló!
Egy kicsit régi topic-ot találtál :slight_smile: De ahogy akkor, próbálok most is válaszolni.
Nálam még mindig a Sapphire RX 570 4Gb Nitro+ kártya van, hangja nem sok van játék alatt sem (PUBG, és mostanában Cod: WW2), pedig viszonylag lyukas a házam (Fractal Design Focus G). A ház ventijeit nem nyomja el terhelés alatt se szerintem.
Most ránéztem, 33 fokos a kártya, a ventik meg se mozdulnak, de nem tudom a pontos hőfokot, mikor indulnak be.
Nem tudom mennyi volt a maximum hőmérséklete a kártyának eddig, nem sokat mérem, de 70 pár fok körüli érték volt játék alatt, 80-at soha nem láttam.

Sok helyen azt írják, hogy a Nitro+ hűtés az egyik legjobb, én ezért is vettem ilyet, nem csalódtam. Ha vennél egyet, próbáld ki, ha tudod, és eldöntöd, neked mennyire hangos.

1 Like

Szerintem nem hangos a kártya, hőmérsékletekről csak annyit tudok mondani hogy játékoknál pl r6 very high beállításoknál 65-70 fok között mozog a kártya, böngészésnél kb. 30 fokos, de lehet hogy ezzel sokat mondok.

1 Like

Köszi!
Nem akartam új topicot nyitni :smile:

Szia.
Sapphire Radeon RX 570 8G Nitro+ kártyám volt, nagyon max 60fok-ra ment fel a hőmérséklet terhelés alatt, ventik 40%.on! Jól szellőző házban persze! Ventiket soha nem hallottam, se induláskor se működés közben! Csak ajánlani tudom, én imádtam, sajnálom, hogy meg kellett válnom tőle!

2 Likes