SATA kábel ventilátorból

Vettem egy új gépházat, és kötögettem be a kábeleket a helyükre, mikor elérkeztem a ventillátorokhoz. 3 db ventillàtor van benne, ezek össze kapcsolhatóak, és egy nagyobb Sata power kábelben érnek véget. Ezt a nagyobb kábel azonban sehova sem tudom bedugni. Alapból nem vagyok egy nagy hozzáértő, de minden tudásom szerint mindent végignéztem, mindenhol igyekeztem keresgélni, de egyszerűen nem találtam megoldást.
Tudna valaki segíteni, hogy mit kéne kezdenem ezekkel ahhoz, hogy működjenek a ventik? (Sima cha_fanba nem megy bele az a 2, amiknek nem sata a vége)
Gépház: aero Cool Quantum Mesh Mid Tower Case
Alaplap: ASRock AB350 Pro4

1 kedvelés

Nagyon szívesen csatolnék képet, de sajnos nem tölti fel :frowning: , ennek ellenére remélem valaki tud segíteni

Szia!

Normális ventilátorokat kell venned (egy 3-as PWM elosztóval), mert a mellékelt ventik csak sorba kötve egy SATA csatlakozóra dugva fognak menni, folyamatos sebességen, vezérlés nélkül. (ez jár a házhoz)

Bár egy fotót megnéznék, hogy milyen csatija van a ventilátoroknak.

A feltöltés nem működik átmenetileg, de ha ide feltöltöd (Képfeltöltés - INTO) és a kapott linket csak simán bemásolod, az is megfelel.

1 kedvelés

Itt is van, köszi szépen
SATA POWER htx egyébként a kábel. Nagyon mint a sima SATA, tehát hddbe bele sem tudnám dugni.

https://i.imgur.com/undefined.png
Bocs a sok a válaszért, nem küldte el egyben…

Akkor még egyszer.
Amit fogsz az micsoda és hány darab van belőle? A ventilátorból milyen csatlakozó jön ki? Arról tudsz lőni egy képet?

Ill. azt írtad, hogy SATA tápkábelben ér véget a 3 összefűzött venti. Azt egyszerűen csak rá kell dugni egy SATA kábelre ami a tápegységből jön.

1 kedvelés