SBS 3D játékok Riftben

Nos láttam pár olyan videót, ahol az emberek olyan játékkal játszanak VRban, ami alapvetően nem VR supported.(pl WOW) Elvileg egy Tridef 3D nevű programmal SBS3D képet csinálnak. Eddig meg is van. De azt hogy juttatom be a riftbe? :smiley: A Bigscreent mondták, de az nem működik nekem, illetve nem is igazán felhasználóbarát :smiley: Valaki próbálkozott már hasonlóval?

Nem lenne egyszerűbb vorpx-el?

Nem tudom, elvileg az ugyanazt tudja mint a tridef, csak az nem támogatja a 3d modelleket… Tehát tudsz forgolódni a játékban, de egy 2Ds sík képet látsz… Legalább is ezt írják…

Csak a vorpx kifejezetten vr headsetekhez való, tudtommal natívan kommunikál a riftel.Pl az új doom, gta 5 stb nekem azzal ment mikor még hozzáfértem a rifthez, vivehoz.In game kapsz egy control panelt is ahol tudsz finomítani az egész vr élményen.

De kezeli a 3D modelleket? :smiley: Vagy csak a riftre helyezi az osztott képet? :smiley: Mert ez a nem mindegy…

Lehet én vagyok hülye, de nem értem ezt a 3d modellezős témát :smiley:

Van olyan program, ami rendes 3Ds képet ad… De van olyan, ami egy full sík képet mutat, és csak annyi a “VR élmény” hogy körbe tudsz forogni benne…

btw nem nagyon találtam free verzióját, 30ért meg nem akarom megvenni xD

Jaa hogy te a fake 3d-re gondolsz?Így már értem :smiley:

Mindkét lencsére a megfelelő 3d-s képet vetíti és nincs belőle free, de bőven megéri az árát ha komolyan non vr játékot akarsz játszani.Na jó, azért nem feltétlen ugranék rá én se :slight_smile: