TheVR Fórum

[SEA OF THIEVES] [PC] Játékosok & Játékostárskereső

Sziasztok!

Ma sikeresen beszereztem a Sea of Thieves-t és per pillanat társat keresek. Láttam, hogy nincs ilyen topic csak a bétának, így létrehoztam. Akinek/akiknek meg van a játék és társat keresenek azok ide nyugodtan írjanak.

Engem megtaláltok az Xbox appban MrGurge néven. Akinek van kedve játszani nyugodtan jöjjön! :smiley:

Üdvözlettel, Gürge.

1 Like

Nem tudom mekkora kapatja lesz itthon, főleg PC platformon. De bízom benne hogy sikerül pajtásokra lelned.

Sajnos a beták sokakat nem győztek meg, köztük engem sem. Maga az art direction és a humorosnak mondható kalózos bóhockodás jópofa. De 60 eurós áron bohóckodásnak sajnos drága, főleg hazai viszonylatban.

Egyelőre nem igazán látom hogy mi lenne az endgame benne, főleg úgy hogy a benne lévő küldetések jelenleg nagyjából kimerítik a menj el A-ból B-be és vidd vissza A-ba vagy C-be jellegű feladat sorokat.

Nem azt mondom hogy totál szintlépős RPG-s megoldásokat láttam bele a játékba, de egy-két alapvető kaszt lehetett volna benne, több féle és komplexebb raid rendszerrel, meg esetleg puzzle feladatokkal. Esetleg össze kell gyűjteni egy térkép darabjait, aztán valamilyen logikai feladatokkal kinyitni a végső loot kamrát, meg hasonlók.

A másik ami annyira nem volt szimpatikus, hogy ha csoffadt kicsi hajóval csapatja valaki akkor is összelehet futni 4-szeres tűzerővel rendelkező 3-szor akkora személyzetű hajókkal, akik nagyjából a jővőhétbe lőnek egy broadsideddal.

2 Likes

Tipikusan az a game, aminek nincs értelme ha nem 4-en nyomjátok.

Endgame szerintem is kérdéses.

Viszont ha már 30-40 órát beletesz valaki, akkor nem sok a 60 euró, sok ennyibe kerülő játékban ennyi játékidő sincs.

Csak ez a topic nem arra van hogy ezeket kitárgyaljuk srácok ez társkeresésre van.

Akkor úgy fogalmaznék hogy a jelenleg repetitív gameplay tartalom nekem nem ér ennyi pénzt. Ahhoz pedig hogy legyen egy legalább 4 fős állandó brigád a baráti körömben, ahhoz őket is rá kéne venni hogy kiadják ezt a halom zsetont érte.

Ha látnék benne fantáziát lehet beruháznék rá, mert ha úgy érzem szükségem van rá, akkor WoT-hoz is megveszem a 30-40 eurós polygon prémium tankot ha arról van szó.

@gurge_19 Igaz, bár elfér benne, de nem ide való.

Engem MrMufurc néven találtok meg! :wink:

Ui.: Az előttem szólókhoz csak annyit tennék hozzá, tény és való többet vár az ember egy release-nél, de szerintem ennek direkt van egy ilyen tematikaja, érd el az 50et mind3 frakcioban, legyel a kaloz legenda es a fejlesztok szavaival elve, onnan indul csak az igazi jatek, na most jelenleg a peak timeokat probaljak optimalizalni, mivel tobb mint 1millio fos belepes van peak timeok alatt, es 3000-5000 ember probal belepni egyszerre 5 percen belul, komoly terhelest kap a szerver, amint ezt javitjak, mint a mai nap is javitos update volt, elkezdik a contentet boviteni, fejleszteni, szerintem kozel nem ennyirol fog szolni a game, sot! Turelem rozsat terem!
Minden jateknak megvan a kritikus pillanatai a release-t kovetoen, es sokkal jobban birja mint mas multi jatek a kozelmultbol, (pl: GTA V multi) kozosseg fuggo ki hogy fogadja, jelenleg annyi player jatszik hogy meg nincs kiforrott kozosseg a jatekban, teny lesz aki lemorzsolodik, de akik maradnak szerintem kellemes meglepetesekben lesz reszuk a kovetkezo nagy update utan! Es igen 4fos crewal az igazi, foleg ha honfitarsaink azok, de en mar soloba is szereztem olyan elmenyeket amiket pl 4fos crewal nem…
:slightly_smiling_face:

Én PC-n be fogom szerezni, mert nagyon megfogott. :slight_smile: Egyenlőre nagyon (irreálisan) magasnak találom az árát, sajnos ennyit nem engedhetek meg magamnak. :frowning: De amint megszereztem írok és akkor lehet majd csapatni. :wink:

Nem tudom rendelkezel-e XBOX konzollal, de ha igen, van a Game Pass es azzal a SoT-al ingyen tudsz jatszani es mivel cross platform igy a PC-re is igaz, azt nem tudom ha csinalsz live accountot es nincs xbox-od akkor is lehet-e game pass-t venni es akkor a fent említett metódus alkalmazható-e…

1 Like

Aranyos vagy köszi de nincs Xboxom és nem is szeretnék. :slight_smile: Elég nekem a PC és a PS4. :slight_smile:

1 Like

Halihó!
Én jelenleg a fizumat várom, sajnos nem éppen olcsó kategóriás a játék…De ha úgy alakul én is szívesen csatlakoznék. :slight_smile:

1 Like

Sziasztok!
Itt van egy discord szerver, ami egy kisebb közösség helye, de gyülekezhetnénk itt! :smiley:
https://discord.gg/76Cfmd8

1 Like

Ha jól emlékszem a VR discordon is van rá szoba

@xMufurcx @Teegrah A gamepass pc-n is aktiválható és felhasználható xbox nélkül, én is úgy játszok a SOT-al! :slight_smile:

Illetve az első 14 nap ingyenes, de mindenképp aktiválni kell hozzá a gamepass-t.Ha pedig még sem akarsz előfizetni, a 14.-napon meg tudod szakitani az előfizetést, igy egy ft-ba sem kerül kipróbálni.

nem tudom, hogy innen követi-e valaki JackFrags csatornáját, de 1:20-tól úgy bebugolt a karakter, hogy mindent horizontálisan 90°-kal elfogatva csinált a hátán fekve, én sírtam a röhögéstől :smiley: :smiley: :smiley:

1 Like

Tudom, hogy van rá szoba csak itt sokan lehetnénk, úgy hogy nem ugrálnak be 9 évesek üvölteni.

@sutyomatic pc-re is jó az xbox game pass és nem kell egyből kiperkálni a 20k-t :sunglasses:

@PakLee akkor jösz majd?

Nekem csak PC-m van, de a game pass-szel simán megy ez is. Szóval ha csak ez volt az akadálya, akkor irány a tenger! :slight_smile:

@benoe23 @60wattosneo Gyertek nyugodtan arra a szerverre amit feljebb leírtam!

Sziasztok!
Nemrég sikerült szert tennem a Sea of Thieves-re a game pass keretein belül (mekkora királyság?!), viszont rá kellett jönnöm hogy mivel ez egy multira kihegyezett game, így magányomban nem nyújt valami nagy szórakozást a tenger és annak minden kincsének meghódítása, ezért most cimborákat keresek egy kis közös kincsvadászatra. Amennyiben neked/nektek is hiányt szenved dolgos kezekben a legénységed, az xbox live felhasználónevem: Dendaidan. platform: Xbox One