TheVR Fórum

Segítsetek!

Haverom nem hiszi el, hogy itt nem 2 hónap alatt kap segítséget, hanem ideális esetben néhány óra alatt. Kérnék valakit, hogy szóljon hozzá ehhez a topichoz, akár csak annyit, hogy segítettem.
Utána természetesen törlöm a topicot, és ugyan nem tech kérdés, de mégis csak a fórum tech részéhez kapcsolódik.

Előre is köszi!

Nem igazán értem a kérdést/kérést… :smiley: Mármint, kit érdekel hogy elhiszi e vagy sem? :smiley: Ha nem hiszi, ne használja.

4 Likes

Igen, ez egy fórum, ahol egy közösség tagjai egymásnak próbálnak segíteni tudásuknak megfelelően mindenféle témában. Nem kellene ilyen “gyerekes” vitákra használni, új topicokat nyitni rá, hogy kinek van igaza, kinek nincs. No offense, de ez így egy felesleges új téma nyitása volt.

2 Likes

Köszi, ez tényleg gyors volt! :smiley:
Javasoltam neki, hogy mielőtt szervízbe adná a gépét, kérdezzen rá mi baja lehet.
Azért nem egyenesen a problémára kérdeztem, mert nem ismerem a gépének részleteit.
Amit tudok, hogy egy 4. gen i5 van benne 1050ti-vel, és 500w táp. A gépbe beraktak most egy ssd-t, és azóta nem működik a gpu(a venti sem pörög). Ennyi infóval én nem tudtam neki segíteni, ezért javasoltam, hogy nézze meg pontosan milyen cuccok vannak a gépben, és kérdezze meg hozzáértőktől valamelyik fórumon.

Igazad van, én is tudom hogy fölösleges és gyerekes (és gondolom nem meglepő, hogy én sem múltam még el 18), épp ezért írtam, hogy törlöm a topicot. Amikor végig gondoltam arra jutottam, hogy ha törlöm, még belefér a fórum határai közé.

Zárható/törölhető :slight_smile: @lengyelb @VizesNinjonKovacs
(És ha ez már sok, elnézést kérek)

1 Like