Hali!
Gondoltam lecserélem a jó öreg Cloud 1-es fejhallgatóm.Mindenképp wireless-t szerettem volna kényelmi szempontból,de ez igazából mindegy.
Meg is érkezett a fent emlitett füles, Bluetooth adapter berak, illesztőprogram feltelepül, fejhallgató bekapcs, működött minden.
Videó, zene, stream kiválóan szólt, kivéve PUBG-ben a hangminőség borzasztó volt, térhangzás 0, se irányt se távolságot nem tudtam beazonositani, viszont PUBG streamet ha néztem, ott teljesen át jött minden.
Letöltöttem a hozzá járó Sennheiser Gaming Suite szoftvert,láttam elérhető hozzá hardver update, azt végigfuttattam a leirás szerint, onnantól a gép nem érzékeli a fejhallagtót.
A hivatalos oldalon irt lépéseken végigmentem természetesen,de semmi.
Ha beszúrom a kis USB sticket, akkor a windowsos “connect” és pár másodpercre rá a “disconnect” hang üzenetet kapom.
Pár tippet kipróbáltam még a google segitségével pl.: az USB kompozit eszköz-t eltávolitottam.
Egy Windows 7-es régi laptopon is kipróbáltam, USB stick beszúr, de az illesztőprogram telepitése sikertelen.
Találtam egy reddit postot, az szerint nem túl rózsás a helyzet:
Létezik hogy egy update ennyire szétbarmolja az amúgysem tökéletesem működő fülest?
Most jelenleg úgy vagyok hogy itt pihen mellettem ez a gyönyörű, minőségi, nem olcsó füles ami jelenleg használhatatlan.
Milyen lehetőségeim lehetnek még? Windows reinstall esetleg? Vagy minél előbb küldjem vissza a terméket?
Köszönöm előre is a segitséget!