Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Helló!

Úgy vettem észre, hogy retro hónap alatt elég nagy sikert aratott a Commandos. Ezért egy ehhez igencsak hasonló a Shadow Tactics: Blades of the Shogun nevű játékot esetleg stream keretei között végig játszhatná. Igazából annyiban tér el ez a játék, hogy a japán-ba kalauzol el minket és nem lőfegyverek használ majd. Na meg a rádió helyett mindenki spamolhatja a “csalogasd el a sake-val” mondatot. Nekem külön öröm ha belegondolok Pisti hányszor mondja majd “láttad micsoda ninjon volt”. Ha más is támogatja az ötletet az alul szavazhat is rá, hogy eljusson a srácokhoz.

Végül pedig egy kis kedvcsináló a játékhoz:

  • Játszanak vele
  • Ne játszanak vele

0 egyedi szavazat

3 kedvelés

Én is örülnék, ha kipróbálnák a játékot, szerintem nagyon jó game :slight_smile:

2 kedvelés

Én is játszottam / játszok vele nekem nagyon tetszik a karakter osztályok és képességeik nagyon jól ki lettek találva, annyiféle meg oldás van egy egy szituációra, van hogy mentek és vissza töltve meg csinálom más hogy is. Igazán nagy élvezet mikor sikerül egy összehangolt többlépcsős megoldás amit segít “Shadow Mode” amivel egy feladatsort lehet összeállítani és az Enter lenyomásával el is indul a gépezet. ! :smiley:

Itt egy ilyen összetett megoldás, és egy kis kedvcsináló, ez a játék eleje volt még. Egyszerűbben is megoldhattam volna tudom de ez így NINJON!!! :smiley: :smiley:

Kellemesen meg mozgatja az ember agyát ajánlom! :slight_smile:

Ja és a legfontosabb F5!!! :smiley: :smiley:

3 kedvelés

És ami fontos: Nincs gond abból, ha véletlenül rosszkor mentettél, mert 3 quick save van elmentve, be lehet tölteni eggyel vagy kettővel korábbi save-t is :smiley: Ennek következtében nem járunk úgy, mint Pisti talán az előző Commandos stream-ben :smiley:

1 kedvelés

Így van :smiley: