Skyrim v. Bioshock Collection?


#1

Sziasztok. Szerintetek melyik éri meg jobban a Skyrim vagy a Bioshock collection?(Még egyikkel sem játszottam.)


#2

Amelyik jobban tetszik :slight_smile:


#3

Melyik a finomabb, a körte, vagy az alma? :smiley: amelyiket TE jobban szereted. Összehasonlítasz két, tök más játékot.

Szerencsére mindkettő elég olcsó már, Steamen ha 2 óránál kevesebbet játszottál akkor akár vissza is lehet váltani, szóval ki lehet próbálni mindkettőt (más kérdés hogy 2 óra ilyen játékokban kb semmi).


#4

Én csak a skyrimmel játszottam, de azt merem ajánlani.
Ha szereted az open World fantasy szerepjátékokat, amiben iszonyat mennyiségű content és lehetőség van, akkor tetszeni fog.
Van hozzá 100%-os magyarosítás (szinkronhang angol, de az összes felirat magyar, párbeszéd, a könyvek stb).
Több, mint 6millió 600ezer karaktert fordítottak le.
Ha rendelkezel VR-ral, vagy tervben van, akkor a VR verziót venném (ha még nincs, akkor a simát, mert a VR csak vr-ban megy) sajna a bethesda eléggé pénzorientált, 8x adják el ugyanazt a game-et ugyanabban a formában szinte.


#5
  • T.E.S. V: Skyrim - jÓval nagyobb és színesebb kalandot kínál ! Én azt hittem, h többé már nem tud tűzbe hozni egy sárkányos történet, de amikor egy kisebb pusztában sétálgatva meghallottam messziről a(z egyik) sárkány hangját ,és aztán láttam a mozgását -hát : majdnem magam alá csokiztam a gyönyörűségtől !
  • A BioShock -játékokban leginkább egy szűk konzervdobozban haladsz majd az így-úgy megírt történetvég felé. Érdekes és izgalmas a helyszín (víz alatt / benne, felhőkön ,stb) ,de engem sokszor csak idegesíteni tudott a BioShock. Az Infinite -t sokan a kedvencüknek tartják, én viszont utáltam benne, h a csini főszereplő -hölgy egy fél másodpercre sem tudott megállni. Nem tudtam alaposan szemügyre venni (pedig szerettem volna rendesen megcsodálni) -mert ide-oda cikázott mint egy megkergült kisegér. És fegyvereket dobált neked; akkor is ha nem akartad / nem kérted…
    Ha választani kell ,akkor a Skyrim -et mondom, szerintem az jobban megéri -

#6

Mestermű mindkét saga a maga módján. Itt az ideje minél előbb kitologatni őket, mert alapművek.