"Space" billentyű billegése


#1

Üdv mindenkinek :smiley:

Nos az utóbbi időben nagyon elkezdett billegni a spacem és eléggé idegesítő valaki tud megoldást erre a problémára mármint valami maszek megoldást rá? :smiley:

Válaszotokat előre is köszönöm ^^


#2

Hali! Nagy eséllyel a spaceben lévő vékony vas csipesz szerűség lazult meg. Ez egy fárasztó és idegesítő folyamat tud lenni ha elsőre nem megy de sima ügy. A lényeg hogy szedd ki a spacet és találni fogsz benne egy vékony vast amiről az előbb is beszéltem. Látni fogsz a space gomb helyén két kis kockát aminek a belseje üres.

Szépen illeszd be mind két oldalról ezt a vékony vast ami lényegében a spacenak a tartásáért felel és utána rakd vissza a space gombot. Ha kiesett volna a kis vas pálcika a helyéről akkor rakd vissza amit meg úgy tudsz hogy egyszerűen vissza csípteted a kis résekre amiket észre fogsz venni.


#3

Viszont azt hozzá kell tennem hogy néhány billentyűzetnél más tud lenni a space gomb felépítése főleg ha laptopot használsz. Bár Laptopnál nem hiszem hogy elkezdhetne billegni hosszasabb használat után tehát gondolom asztali gépről beszélünk.


#4

Köszönöm a válaszod :slight_smile: megnéztem visszaraktam megpróbáltam amit mondtál de nem ettől függetlenül is billeg :c


#5

Tudnál nekem küldeni képet a gomb belsejéről és a helyéről? Esetleg itt vagy privátban?


#6

Persze tudok küldöm máris.


#7

Kedves samsonkay.

Nekem is hasonló hibám van a space-val. A mai napon takarítottam ki a billentyűzetet és lehet hogy a spacenél letörhettem valamit megvan rá az a kicsi esély. Tudnál nekem is segíteni a probléma megoldásában?
Válaszodat előre is köszönöm


#9

Szia! Persze. Itt akarod vagy privátban?


#10

Hát igazából még ismerkedek az oldallal. Hogyan tudnék privátot írni?


#11

Bár nem tudom mi veszélyes van egy billentyűzetről készült kép publikálásában, de rányomsz az említett személy profilképére és Üzenet küldés gomb.