Spigen tok

Sziasztok!

Samsung S22+ telefonra szeretném megvenni a Spigen Ultra Hybrid tokját.
Kérdésem az lenne, hogy honnan lenne érdemes rendelnem?
A “spigen.com” weboldalon 34USD a tok +15USD a szállítás.
A “spigen.hu” weboldalon pedig csak 7.000Ft, szóval olyan 17USD kb.

Ahogy utánanéztem, a spigen.hu a Speedshop Kft-hez tartozik, és azt mondják magukről, hogy ők a Spigen hivatalos magyarországi importőrjei.
Viszont felmerült bennem, hogy akkor hogyan lehet, hogy fele annyiért adják a tokokat, mint a hivatalos weboldalon (szállítást nem számítva bele) és Magyarországon még az ÁFA is rájön, tehát nem pont drágábban kéne adniuk?

Lehet hogy fake tokokat adnak el a "spigen.hu-n?
Mik a véleményeitek/tapasztalaitok a “spigen.hu”-ról/Speedshop Kft-ről, mennyire megbízhatóak, mennyire lehet tudni, hogy eredeti Spigen tokokat árulnak?

Köszi előre is a válaszokat!

A Speedshop egy kb. 6 éve üzemelő mobil eszközökkel és (anno) alkatrészekkel foglalkozó webshop/üzlet. (bár a nyakamat teszem rá, hogy korábban is léteztek, tizenéve, azonos néven, mert én már akkor vásároltam tőlük, amikor elvileg még meg sem nyitottak a céginfó szerint) A Spigen hivatalos viszonteladója.
Két Spigen tokot is vettem már Samsung-ra, természetesen eredeti volt mindkettő. (dél-koreai) Teljesen más, mint egy kínai tok.

1 kedvelés

Köszi a választ!

Így nagyobb önbizalommal vásárolnék tőlük, mert ténylegesen fele annyiba kerülnek a tokok és a szállítás is sokkal olcsóbb.
Viszont az még mindig érdekelne, nagyon kíváncsi lennék rá, hogy a fenébe képesek fele annyiért adni a tokokat?

Nyilván a beszerzési ár mindkét viszonteladónak azonosan 500Ft körül van és egy amerikaival könnyebb elhitetni, hogy “húúú, nagyon tok, megér ennyi pénzt”, mint egy magyarral. Itthon senki sem venne tokot 14 rongyért. (vagy csak kevesen)
Meg fogod tudni állapítani, hogy eredeti-e. :slight_smile:

Rendben, köszi szépen a választ! :smiley:

1 kedvelés

This topic was automatically closed 8 hours after the last reply. New replies are no longer allowed.