Sport autók/ álom autók galéria

Az előző topicom nem értem miért kellet zárolni, mert nem volt semmi megoldásra nyomva… így folytassuk ahol abba hagytuk ( vagy @lengyelb nyisd meg az előző topicom köszönöm! )

Oda írta az előző topic-od végére, megoldásnak jelöltél egy bejegyzést, ezért zárta…

Az én kommentemre nyomtál rá mint megoldás :smiley: Magam sem értem, miért, voltak ott jobb autók is :joy:
A Megoldást csak olyan esetekben használjuk, amikor azért indítasz egy topicot, hogy megoldást találj egy felmerült problémára. Ilyen “kinek mije van” topicnál ez nem szokás és értelmetlen, különben a moderátor befejezettnek titulálja és lezárja (bár bizonyára missclick-ről volt szó és tudtommal itt emberi modok vannak, nem algoritmus, na mind1). Tehát ezt csak akkor használd legközelebb, ha vmire választ, megoldást vársz :slight_smile:

1 kedvelés

Nagyon jó, új vagyok még és véletlen rá kattintottam a megoldásra de utána vissza vontam… és ilyenkor nem lehet újra megnyitni?

Semmi gond, ezért kell a Szabályzattal kezdeni, nem unalomból készült :slight_smile:
Attól tartok, annak már vége, szerintem újranyitni nem lehet, amit lezártak. De kérdezd meg privátban, hátha kapsz rá bővebb választ.

1 kedvelés

Telefonról kissé nehéz megtalálni a privát chatet, vagy én keresem rossz helyen, de szerintem látta @lengyelb ezt a bejegyzést, és remélem hamarosan válaszol

Rámész a profiljára és Üzenet küldés. Nincs nagyon eldugva, de meg is várhatod.

újranyitom, de a szabályok nem ismerete nem ment fel a következmények alól!

https://forum.thevr.hu/faq