Sport-Labdarugás-Átigazolások kibeszélése

Sziasztok! :smiley: A közösségen belül feltételezhetően van sok foci rajongó és gondolotam létrehozok egy ilyen topicot hogy kibeszélhessük az átigazolásokat vagy a pletykákról is szót ejtsünk.Cél:lássunk tisztán egy transzfert…:wink:

4 kedvelés

A nyár szerintem legmeglepőbb, és legnagyobb átigazolása a Neymaros ügy. Tényleg Messi árnyékából akart kilépni?

1 kedvelés

Neymar azt nyilatkozta hogy új kihívásokat akar,mondjuk Messi árnyékából nehezen tudott volna kilépni a Barcába mert ott mindenki mögé van rendelve.Nem vagyok kifejezetten Barca drukker és a meccseiket se követem de tényleg úgy volt pár meccsen hogyha Messinek ment akkor a csapatnak is ment ha nem ment neki akkor meg hiába volt ott Neymar…Bár én úgy gondolom hogy nem ez az igazolás fogja a legtöbb trófeát hozni.

@wikijr ez lehetett az egyik oka de sztem két kapitánya egy csapatnak nem lehet!

Engem viszont az érdekelne hogy mi a véleményetek a Milan csapatépítéséről? Sok az új játékos és azt mondják hogy ez egy nagyon jó csapat lesz viszont én ezzel nemigen értek egyet mert nem biztos hogy a játékosok ennyi idő alatt ugy összekovácsolodtak ahogy egy csapatnak kell.

1 kedvelés

A Milannak most valami Kínai vagy valami Keleti tulajdonosa lett, de javítsatok ki ha tévedek. Persze jó játékosokat vettek, ha jól tudom már valami 5-6 darabnál tartanak ami szinte már egy kezdőcsapat és jól mondod te is, hogy ennek a sok új játèkosnak egymással és a régi Milan játékosokkal is össze kell szokniuk.

1 kedvelés

4 éve legalább a Katalán csapatnak szurkolok elsősorban. Kifejezetten nem örültem neki, hogy a brazil elhagyta a klubbot. Láttam a videóját amiben azt mondja amit te is leírtál, hogy új kihívásokra vágyik. Messi mellett ő is úgy, mint Suarez tényleg csak amolyan “kisegítő” volt, de én azt gondolom, hogy nem volt teljesen elnyomva hisz voltak meccsek amiket tényleg ő “hozott” le . Kellett ő oda most kíváncsi vagyok a Barca kit hoz a helyére.

1 kedvelés

A Milan igen valami gazdag tulaj kezében van arról hallottám és mintha azt olvastam volna hogy 12 igazolásuk van és hogy még szeretnének igazolni egy komoly csatárt és itt szó esett a per pill sérült Zlatan-ról akinek még talán esélye is van az átigazolásra mert Lukaku igazolásával a Man Utd-nél létszámfelettivé vált

1 kedvelés

Akkor én maradtam le egy kicsit, viszont a Zlatanos pletykáról én is hallottam . Szerintem ez az igazolás létrejöhet. Zlatannak se sok van már hátra a karrierjéből szóval szerintem még megfog próbálkozni valami újjal.
Ha már Manchester United. Ott is Mourinho most eléggé teljesít ha az átigazolásokat nézzük. Szerintetek hozhat ez egy jobb szezont a vörös ördögöknek?

1 kedvelés

@wikijr Szerintem simán lehozzák a következő Pl-t

Hallottam egy olyan pletykát is hogyha a Real leigazolja Mbappe-t akkor Bale lehet hogy a Unitedben köt ki.

1 kedvelés

Mbappe lett a legkapósabb ezen a nyáron hiszen a BL-ben jól szerepelt. Nekem mindegy, hogy melyik nagy csapat veszi meg vagy akár marad, annyit kérek tőllük, hogy azt a srácot ne hagyják elveszni.

A vörös ördögök a másik olyan csapat akiknek szurkolok szóval remélem, hogy ha nem is lesz meg a PL győzelem legalább a dobogón legyenek fent. Ma mérkőznek a Real ellen, ettől a meccstől tartok, Zidane csapata most jó formában van.

1 kedvelés

Én pont az ellenkezőjét mondanám mert a Real most van a mélyponton ahhoz képest hogy hol lehetnének!

Viszont @wikijr jól mondod ha a fiatal srác most eligazol és nem kap-esetleg csak kevés játéklehetőséget akkor az nem tesz jót a teljes karierrjének!

A mai meccset meg már nagyon várom mert biztos hogy színvonalas mérkőzés lesz!

1 kedvelés

9 játékost igazolt a Milan,189m eurót költöttek eddig,és még 3 játékost akarnak:2 középpályást,1 csatárt(Ibra vagy Aubameyang) Kínai a tulaj.700 millióért vette a klub-ot,és kifizette a 250milliós tartozást is.
Hamar össze fognak szokni,az igazolások 2/3-a már júniusban megtörtént,szóval július eleje óta együtt készülnek,cél pedig a BLgyőzelem 3-5 éven belül :smiley:

1 kedvelés

Hát akkor csak körülbelül tudtam de köszi @krisesz

ui:a Milan évek óta a kedvenc csapatom nagyon örülnék ha újra fel tudnának zárkózni az élmezőnyhöz és pl megnyernék a BL-t

2 kedvelés

@pingvinke51 Zlatanról nekem az a legfrissebb és legmegbízhatóbb információm hogy a united tréning komplexumában edz vagyis erősít a sérülése után de januárban kaphat új szerződést és játszhat még a klubban ha ő is szeretne.Befejezetlen az ő ügye a Unitednél és ezt ő is tudja.
A Milan pedig kétségtelen hogy jó játékosokat igazolt de sztem együtt még korábban se játszottak a játékosok szval max januártól gondolom hogy esélyük lehet akárhol is mint csapat.Elsősorban olaszban kell a Juvet legyőzni mert ott most ők az “egyeduralkodók”.

A múlt években még volt pénzügyi fair-play szabály de a mai napokban nem igazán látom ennek a szabálynak a jelenlétét.
Ti hogy látjátok ezt?A szabálynak pont az volt a lényege sztem hogy az ilyesmi Neymar féle giga igazolások ne jöhessenek létre.

Az FFP (Financial Fair Play) csak háromévente ellenőriz. Tehát amennyiben egyenesbe tudják hozni a PSG-nél, értem ezalatt eladnak játékosokat vagy valami csoda folytán nőne a bevételük akkor ki tudják hozni. De elvileg nem a PSG fizetett Neymarért, hanem Neymar lesz az arca a Katari VBnek és ezért kapott egy raklap pénzt. Nyilván a PSG áll emögött hiszen a PSG tulajdonosa a Katari államfő (azthiszem ez a neve a tisztségének). De valóban embertelen sok pénzt kifizettek érte. Én is Barca szurkoló vagyok de szerintem ennyi pénzért el kellet engedni, főleg, hogy a klubnak nem is volt beleszólása, hiszen kifizették a kivásárlási árat nem kell ilyenkor a klubbal konzultálni.

1 kedvelés

Ha már Barca szurkoló vagy te is! :grinning:
Szerinted ki tudná pótolni Neymart? Kit hoz a klubb?
És mi a helyzet Coutinho-val? Ő jön?

1 kedvelés

Ezt nehéz megmondani. Neymar jelenleg az egyik legjobb szélső, nagyon nehéz őt pótolni, szerintem az ő szintjén jelenleg senki sincs abban a pozícióban (értem ezalatt a posztot amin játszik), ígéretes játékosok vannak oda de ennyi.
Nagyon sok hír van a Coutinho-Dembélé kettősről. Dembélé egy ígéretes játékosnak tűnik és őt lehet játszatni Neymar pozicíójába de valószínűleg egy 100-ast oda kell adni érte a Dortmundnak alatta szinte biztos, hogy nem fogják odaadni a Barcanak. Nekem ő a tippem, hogy valószínűleg jönni és ő fogja pótolni Neymart.
Coutinho-ról nem igazán tudok nyilatkozni, nem láttam túl sok Pool meccset, elvileg baromi jó játékos de Klopp nem hajlandó elengedni. Meglátjuk, de szerintem ő nem fog jönni emiatt. Pedig kellene már egy kreatív középpályás.

1 kedvelés

Dembéléről én is tudok, és jól mondod lehet azon a poszton játszatni. Coutinho játékát tudom tanusítani, jól részt vesz a meccsben, kihasználja a helyzeteket és a Barcanak szüksége van rá és ezt te is említetted. Az, hogy Klopp nem fogja elengedni azt sajnálom.

2 kedvelés

Én már nagyon régóta Barca drukker vagyok. Amikor én elkezdtem nézni a meccseiket, akkor még Puyol is játszott. Szerintem a Barca már azóta nem a régi mióta a Xavi elment. Azóta nincs egy állandó kezdője a csapatnak. Most hogy Neymar elment én is kíváncsi leszek, hogy kit talalnak a helyére meg úgy a többiek helyett, mert szerintem nincs kispadja a Barcanak.

1 kedvelés