TheVR Fórum

SSD-re telepíthető programok

Sziasztok!

Vírusirtót érdemes-e SSD-re telepíteni vagy ez okoz-e valamilyen problémát? Kaspersky vírusirtót használok,de a telepítésnél nincs lehetőség telepítési helyet választanom és automatikusan az SSD-re a rendszermeghajtóra telepíti.
Ezen kívül azoknál a programoknál, ahol nem kínálja fel a telepítési helyet automatikusan a rendszermeghajtóra telepíti a programokat. Ezt windows 10-ben lehet-e valahol módosítatni?

Előre is köszönöm.

Nincs értelme SSD -re tenni, de vírusirtót sincs sok értelme használni alapból, pláne nem ingyenest :smiley:

3 Likes

Evvel nem értek teljes mértélben egyet…

  1. Aki ilyen kérdést feltesz annak KELL az a vírusírtó.
  2. Az ingyenes és fizetős vírusírtók nagytöbbsége nem különbözik másban minthogy a fizetősök a vállalati környezetre vannak kihegyezve az ehez megfelelő plussz funkciókkal.
  3. A Kaspersky-t alapból felejtsd el és rakj vel egy Avast-ot (szintén az ingyeneset) nem ad fals positive-eket lépten nyomon és lightweight.
  4. Mindennél meglehet adni, hogy hova telepítse.
2 Likes

Alapból én is a HDD-re szeretném telepíteni. Csak a telepítés során ezt nem kínálta fel és egyből az SSD-re, a rendszermeghajtóra telepítette.
A vírusírtó licencelt, így minden funkciója elérhető és jól használható.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy az SSD élettartamára mennyire van hatással? Ha elhanyagolható, akkor persze maradhat az SSD-n.
Előre is köszi :slight_smile:

Ha nem az SSD-re torrentezel napi 500+GB-ot akkor ne izgulj az élettartama miatt…

1 Like

Most vírusírtótól függetlenül szeretném kérdezni,mert nálam a licenc miatt a Kaspersky marad, hogy a SSD élettartamára mennyire van hatással?
Köszi

Semennyire mint írtam feljebb is. Nyugodtan maradhat ott.

Okés, köszi szépen :slight_smile:

1 Like

Nyugodtan mehet az SSD re minden program, kaspersky is enis azt használom sok sok éve es nem romlott semmit meg az ssdm elettartama :sweat_smile:
Amugy en abszolute minden programot ssdre telepítek. Steam u torrent mindent(maga a steam könyvtár vagy torrent az hhdre tölt aze)