TheVR Fórum

Stan Lee, nyugodj békében!

A mai napon, 2018.11.12.-én, 95 éves korában tüdőgyulladás következtében elhunyt Stan Lee, a Marvel Comics egy fő alkotója, nyugalmazott elnöke.
Lee-t mentő szállította kórházba, mikor otthonában, hétfő este rosszul lett. A kórházban már nem tudták megmenteni az életét.
Lee számtalan legendás képregény és rajzfilm alkotójaként vált világhírűvé. 1961-ben, Jack Kirby-vel oldalán ő alkotta meg a Fantasztikus Négyes első vázlatait, később az ő nevéhez fűződtek a Pókember , az X-Men , a Vasember, a Hulk , a Fekete Párduc és a Bosszúállók csoport figurái és látványvilága is.


Szerintem mindannyiunknak volt gyerekként, és még most is olyan szuperhősös filmje/meséje amit imádtunk, amit az Ő általa ihletett karakterek alkottak.

Legyen könnyű neki a föld!

Szent Isten … nem tudtam elhinni mikor olvastam

Nyugodj Békében Stan Lee!!!

2 Likes

Szomorú nap ez a mai, de a Vallhallában tuti nagy bulit csapnak ma a haverokkal.

Nyugodj békében Stan Lee !

5 Likes

4 Likes

Nyugodj Békében!

6 Likes

Rest In Peace :disappointed_relieved:

Gondolatban mind elkísérjük végső útjára. Excelsior!!!

7 Likes

Nem volt a mai nap túlságosan kegyes hozzám, szobatársammal viccelődtünk is, hogy mi jöhet még ma: elmegy az áram, a net, ránk omlik a kolesz… Amikor megnyitottam a facebookot, majd a Twittert, sokmindenre számítottam, de erre nem. Nem arra, hogy Stan Lee itthagyott minket. Nem mondom, hogy túl korán, de az ő neve már életében akkora legenda lett, hogy szinte halhatatlannak gondolta az ember. Ha egyedül lettem volna a szobában, becsülettel meg is sirattam volna, de ezeket a könnyeket megtartom a Végtelen háború folytatására. Mert bízom benne, hogy valamilyen formában legalább úgy megemlékeznek róla, mint ahogyan Paul Walker-el tették a F&F 7-ben. Mert egy legenda attól legenda, hogy volt szerencsénk életében is ismerni.
So long, Stan “the Man” Lee, Thanos csettintése ugyan váratott magára, de végül őt is utolérte. Bízom benne, hogy a fennmaradt cameo-k formájában találkozunk még a vásznon! :cry: :v:

7 Likes

10 Likes

És a legnagyobb igazság:

Nyugodj békében Mester…

15 Likes

Legyen neki könnyű a föld, köszönünk mindent, amit adtál nekünk!

1 Like

Ez eddig a legtalálóbb, amit láttam :cry:

1 Like

A Russo testvérek elárulták a cameo jeleneteit az infinity war alkalmával egyben felvették.
Legutóbb még a Hangya 2-ben,
utoljára pedig a Marvel kapitányban és az Avengers 4-ben láthatjuk még.

Nyugodjon békében! :frowning:

1 Like

Nyugodjon békében. Amúgy képek alapján én ki nem nézném belőle hogy 95 éves volt, inkább 80 valahánynak mondanám.

1 Like

Nyugodj békében Stan Lee.