Star Citizen

Sziadztok!Biztosan hallottatok már róla,sokan azt mondják ekkora méret az életben nem lesz kész ez a játék.Pedig készü!l mind a történet szálon mind univerzum terén akit érdekel bövebb információ a játékról az megtalálhatja prohardveren is a témát,de van discord szerver is meg rajongoi oldal.Jelenleg a játék Alfa 2.6 verzioban van ami azt jelenti hogy van benne egy fps mod, és egy naprendszer ami teljesen bejárható, késöbb kerülnek még be hajok amikböl van már bent pár nagyobb is.Vannak ingyenes napok is érdemes oldafigyelnetek! :slight_smile:

Star Citizen Hivatalos Oldala

Magyar Rajongoi Oldal

Star Citizen Hungary Discord

Twitch

[poll type=number min=1 max=20 step=1]
[/poll]

3 Likes

Van olyan innen aki bevásárolta magát az alpha tesztbe?

3 vagy 4 alkalommal voltam már “Free Fly”-on, mocskos jól néz ki a játék és tényleg olyan érzés, mintha egy sci-fi filmben lennél, egészen addíg amíg meg nem próbálsz az űrhajódba ki-be szállni az űrben, a tapasztalataim alapján ez 90%-ban halállal végződik a legtöbb modellnél -> iszonyat bugos és rettenetesen kevés tartalom van benne, főleg ahhoz képest hogy a játékot már vagy 5 éve fejlesztik.

Az árak pofátlanul magasak, kb mindent el kellene osztani 10-el akkor lenne reális (350$ egyetlen űrhajóért ne mondjátok hogy normális dolog)

Félreértés ne essék, nagyon tetszik a játék, de összességében olyan érzésem van mintha direkt nem akarnának vele soha elkészülni.

Elkészül én bevásdárolam magamat ha nem késduül el akkor maguk alatt vágték a fát a semmiért lesz benne történet szál is,Chris Robertsnek nem ez lesz az elsö játéka(Wing Commanderek) két ismertebb szinész is játszik majd benne szóval.Azt ne felejtse el senki hogy a játék AAA kategoria,és sok tartalomhoz olyan rendszer is kell,ami ha kell töltés nélkül is megy, ezt mostanában készitették el vagyis bemutatták hogy hogyan is müködik késöbbiekben.Hajót nem kötelező venned elég ha regisztálsz és nézelödsz,és minden nagyobb bemutató elött és vagy közben vannak ingyenes repülési lehetöségek is.Vannak 40,45 dolláros csomagok is,meg van 15.000 dolláros csomag is, amiben minden hajó benne van plusz ugye alfa és béta hozzáférés ami ugye mindkettöben benne van és persze a végleges játék is.

Úgy tudom a Mustang ill Aurora a legkisebb csomag 45$-ért, ha ezekből valamelyiket vetted meg érdekelne melyiket és hogy megy a taliga? Eddig Hornetet, Vanguardot és Constellationt vezettem. A Constellation nagyon instabil volt ki és beszállás tekintetében :slight_smile:

Köszi az infókat, épp a minap jutott eszembe, hogy vajon hol tarthat a fejlesztés.

Én egy alap csomagot vettem még az elején, van egy Aurora hajóm. Kb negyed-fél évente felrakom az aktuális buildet és benézek, valóban látni a fejődést csak valami félelmetesen lassan halad… A szavazás azt mutatja, hogy hány év múlva várható a megjelenés? :smiley: nem kizárt :stuck_out_tongue:

A legutóbbi videó amit láttam (ahol bolygóra leszállnak meg furikáznak egy kicsit) az meggyőző viszont, de a nagyérdeműnek ezt még nem adták ki úgy tudom.

Az egy 3.0-s video volt, jelenleg a 2.6.2-re várunk, amiben szintén lesz némi tartalmi frissítés, de szerintem közel sem annyi mint amennyit a 3.0-ra ígérnek. A bolygókon landolást már tűkön ülve várom, de ahogy néztem lesz rendes műszerfal kezelés is, és további naprendszerek felfedezése is.

GrimHEX-et nézd meg ha ott még nem voltál, nagyon szépen megcsinálták. Illetve van egy Big Benny Stonehenge is a Yela körül.

1 Like

Én a Aurorát vettem mert akkor még csak az volt ha egy kis kezdö vadászt szeretnél akkor azt vedd ha viszont egy szállitó hajót akkor vedd az aurorát de annak is van több fajtája.

Engem a Mustang érdekelne inkább, a Vanguardban retteneteset csalódtam, baromi jól néz ki de harcban egy nulla, percekig lőttem vele egy ellenfelet mire végre széthullott, ennél még a Constellation is hamarabb végzett pedig az felderítőhajóként van számon tartva, a Hornetnél baszóbb vadászgépet meg eddig nem láttam.
Nagy álmom hogy egyszer egy Starfarer birtokosává váljak, de ez max akkor fog megtörténni ha ingame is megszerezhetővé válik :smiley:

1 Like

Jaja bolygó landolás nekem is nagy vágyam, Elite megoldásában nagyot csalódtam.

Kiprobaltam tobbszor is mar free napokon…hath az otlet jo…elmeletben a tartalom is mogotte lenne…csakhat a gyakorlat :confused:

Az Elite-et is probaltam…az is jonak tunt…aztan (elnezest a kifejezesert) megb@szott az unalom…

En egyenleore maradok a klasszikusoknal, amikben mai napig nem csalodom…

Freelancer
Bridge Commander

Valamint az orok kedvenc Freespace 2 (a community mode-okkal)

1 Like

Ezzel nem vagy egyedül… az ember 1-2 órát elnyom vele, aztán virtuálisan felvágja az ereit. Tényleg erre lehetne egy funkció benne :smiley:

2 Likes

Van benne :smiley:
alt-backspace :smiley:

2 Likes

Összegyűjtöttem pár screenshotot amit a Free Fly-ok alatt készítettem

2 Likes

Jók :slight_smile: Olyat próbáltál már, hogy az állomáson lenyúlod mások hajóját, miután spawnol? :smiley: Multkor így kipróbáltam pár b@szó űrhajót, jó poén volt, páran biztos anyáztak de most még ez nem akkora bűn, nyom még egy spawnt aztán annyi :slight_smile:

1 Like

Hogyne, sőt volt olyan is hogy simán megengedték hogy vezessem.

1 Like

Én is úgy próbáltam először, de nem találtam jófej embereket, úgyhogy okosban megoldottam :smiley: Nagyon jó lenne igy igazán jó open world scifi cucc, mint aminek a Star Citizen ígérkezik, remélem befejezik még az én pályafutásom során :stuck_out_tongue:

Az egyik hajó neve freelancer,egyerdül ez sem olyan jó és ez még nincs kész mint az elit az elitben most tervezik a multicspatos hajokat itt már benne van csak pár nagyobb hajóval is.Magamat ismétlem de ez még alfa fázisban van.

Igen de az Elit azert mostmar eleg REG kijott, es azon kivul, hogy A-bol B-be szallitgatsz es kereskedsz, az egesz egy eszmeletlen ures, unalmas Uiverzum…

Ha autentikussa akartak tenni az elmenyt, hogy milyen a vilagur, akkor le a kalappal…mert egy az egybe atjon a nagy uresseg, a vegtelen vakum…kb a katekuk is az :stuck_out_tongue:

1 Like

Igen, mondhatni eléggé realisztikus lett… Elite-ben tolják most ezt az Alien dolgot, de ez is olyan lassan és nehézkesen bontakozik ki, hogy ember legyen a talpán aki ezt józan ésszel átvészeli.