Star Wars: The Old Republic


#1

Sziasztok!

Megszeretném kérdezni, hogy a játékban tényleg lvl 50 ig lehet-e ingyen játszani utána vennem kell 1 havi előfizetést ha maxra szeretnék fejlődni? A másik kérdésem az lenne ha veszek egy 30napos gametime-t az letelik és utána nem fizetek, a credit limit,inventory slot meg marad-e vagy vissza áll free2playes korlát és ha másik karit szeretnék maxra húzni újra kell-e fizetnem vagy? Mert hallottam, hogy ha csak 1x fizet valaki többet kap mint egy free2plazes játékos írjátok már meg létszíves a tapasztalatokat véleményeiteket.
Előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat.


#2

Szia!
Kicsit kései válasz,de hátha aktuális még. Először is igen, venni kell előfizetést,(de úgy tudom 2 hónaposat tudsz venni, a többi az egy évre szól, csak havonta, három havonta vagy évente kell fizetni) ha szeretnél játszani a kiegészítőkkel, mert akkor automatikusan megkapod mindet, és kitolódik a max level. Azt hiszem meg lehet venni külön-külön is őket de nem vagyok benne biztos, de amúgy is egyszerűbb ha veszel előfizetést. Ha letelik az előfizetés, akkor úgynevezett Prefered státuszod lesz, ami hát ilyen nesze semmi fogd meg jól kategória, alig jobb, mint a f2p, kicsivel több mindent enged a játék, de nem nagy valami, nem lesz sokkal élvezhetőbb. Ja és ha már egyszer előfizetsz és megkapod a kiegészítőket, akkor azok megmaradnak, szóval ha már Prefered vagy, akkor is ki tudod húzni lvl 70-re az újonnan kezdett karaktereket is.


#3

Szia! Köszönöm a válaszod. Annyit szeretnék még kérdezni, hogy amikor előfizettem és ott összeszedtem mondjuk 20milla kreditet és átmegyek Preferedbe az ott, hogy fog történni mert ott csak 300k a limit.


#4

Jó ideje nem játszottam,de tudtommal “letétbe” tudod rakni és ha megint előfizetsz akkor ismét hozzáférjetővé válik,valamint Prefferred Status alatt Cartel Coin-al tudsz hozzáférni 50 ezres,150 ezres vagy 600 ezres felvétellel.
Például a 600 ezres token 240 CC-be kerül:
http://swtordata.com/cartel/cartelitems/247