Steam kérdés

Sziasztok!

Hosszú idő után végre sikerült rászánnom magam, hogy regisztráljak Steam-re. Sose voltam nagy gamer, de a PUBG kezdetek óta leköt. Tegnap meg is vettem és el is indult. Minden rendben volt, de reggel már közölte a gép, hogy egy laza 15 gigás frissítés még vár rám (anélkül nem indul)… (Ja, a C-re települt és ott marhára nincs hely.)
Elviekben van egy olyan opció hogy átmásolom:

“Ha van másik elérhető, létrehozhatsz azon egy új Steam könyvtármappát. Ez után az új játékokat telepítheted ebbe a Steam könyvtármappába, vagy áthelyezheted ide a már telepített játékokat.”

Valaki már csinált ilyen áthelyezést? A segítségnek nagyon örülnék, előre is köszi!

Áthelyezést nem csináltam, de meg tudod adni a steamben valahol hogy hova tegye a letöltött játékokat, azt keresd meg.

1 kedvelés

Amikor letöltesz egy játékot steamről, az első dolga, hogy megkérdi biztos megveszed-e. A második kérdése pedig egyből az, hogy hova szeretnéd telepíteni, melyik meghajtóra. Szóval elvileg minden egyes alkalommal megkérdi, de amikor a steam alkalmazást letöltöd, akkor is kérdi, hogy hova helyezze a könyvtárat.

2 kedvelés

Sziasztok!

@dice_001

A legegyszerübb magát a steamet rögtön arra a meghajtóra telepíteni ahol sok hely van. Utána ha nem változtatsz, akkor alapértelmezettem oda telepít majd mindent.( a Steam alkönyvtárba)

Ha nem akarod újra letölteni a pubg-t, csinálj róla egy biztonsági mentést(játékok biztonsági mentése és visszaállítása menüpont) a sok hellyel rendelkező meghajtóra. Utána töröld ki a pubg-t is a steamet.

Miután újra felraktad a steamet a megfelelő helyre, és egy visszaállítással meg tudod spórolni a letöltési időt!

Steamben a könyvtáradba belépbe, ahol felsorolja a játékaid keresd meg a pubg-t. Nyomsz rá egy tulajdonságokat és talán a helyi file-ok fülön van egy olyan, hogy steam mappa áthelyezése, arra kattintva alapértelmezetten a másik meghajtót ajánlja fel. Elképzelhető, hogy nem 100% ig így találod meg, nem vagyok gépnél, fejből írtam, de van lehetőség csak 1-1 játék áthelyezésére (akár az összeset is). Nem rossz funkció, amivel épp huzamosan játszom azt mindig átpakoltatom vele az ssd-re.