TheVR Fórum

Steam lemezírási probléma

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, több hete aktívan jön elő ez a probléma, korábban csak ritkán. Steamon nem tudok már letölteni semmit sem, állandóan 90%-nál megálló, majd írja lemezírás probléma. Mi tudnék ezzel kezdeni? Amikkel próbálkoztam: Tűzfal kikapcsolása // Írásvédettség levétele a steam mappáról // CMD-ben megpróbáltam a readonly paranccsal megoldani, de ezt kaptam “diskpart failed to clear disk attributes” // Steam újratelepítése kismilliószor // Steam letöltés gyorsítótár ürítése // Steam könyvtármappák javítása // Internet tulajdonságoknál le venni a pipát erről: " A beállítások automatikus észlelése" // Steam rendszergazda ként való futtatása. A DS3-nál valamiért 1 kis kék téglalapot hajlandó betölteni a lemezterület foglalásnál, de ott ki is fújt.

Szia, üdv a TheVR fórumban! :slight_smile:

Egy konfigot írj légyszíves és azt, hogy a Windows honnan származik. Továbbá egy HD Sentinel képet is lőhetnél, hogy lássuk miként állnak a háttértárak.

2 Likes

CPU: AMD A8-5600k
Alaplap: ASRock FM2A75 Pro4-M
Memory: DDR3 8gb
VGA: Nvidia GeForce GT 1030

Windowsomat még tavaly, vagy tavalyelőtt raktam át win 7-ről win 10-re, de nincs aktiválva.

Innen vegyél egy kulcsot és telepítsd újra a Windows-t. A telepítőt kizárólag innen szerezd be: https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10

Viszont mindezt már ne arra 840-esre amid van, mert az már kuka sajnos. Pl.:

A tápegységed milyen?

@lengyelb zárható, az életben nem lesz válasz… köszönöm!

1 Like