Steames játékok a Riftben, mozi mód nélkül!


#1

Sziasztok! :slight_smile:
Szopok már 3-4 órája a szituval, gondoltam írok egy bejegyzést , hátha van aki tud segíteni, mert a mocsok Youtube-on nem találok normális megoldást rá.
Az már megvan hogy a Steames VR játékokat hogy játszom és hogy importálom be a Nem hivatalos játékokat a Rift alkalmazásába, viszont ha elindítok egy játékot , példának okán egy Outlast 2, ilyen mozi módban indul el , ami hát finoman szólva sem adj át az élményt… Értem Én hogy hivatalosan nincs VR támogatás az Outlast 2-ben a Steam szerint, de nem egy Youtube videót láttam hogy játszanak olyan horror játékokkal, ami nem kapott hivatalos rift támogatást. Remélem érthető volt bakker, nehéz elmagyarázni, friss tulaj vagyok! :smiley:
Köszi előre is a segítségeT! :slight_smile:


#2

Szia. A Vorpix nevű program képes néhány játékot futtatni riften. Van egy teljes lista az oldalukon, hogy milyen játékokat támogat. Full Vr élményre ne számíts mindenhol pl. van ahol nincs head tracking vagy touch support de azért el lehet vele lenni. Az árát nem tudom mert még nem szántam rá magam, hogy kipróbáljam. Majd talán egyszer :smiley:


#3

Igen a vorpx van erre. Durván 9ezer ft a program.
Én nem vettem meg még, de gondolkozom rajta.
A vélemények elég vegyesek róla, van akinek tetszik, van akinek nem.
1-2 játékhoz van nem hivatalos letölthető VR mod, ami teljesen ingyenes pl Alien isolation-höz (bill+egér és xbox kontroller support) és doom 3 bfg edition-höz (full touch controller support).
Amit még hirtelen találtam az a euro truck simulator 2, natívan támogatja a riftet ha bekapcsolsz egy bétát rajta a steamben.
Outlastet én is kerestem erősen, de arra csak a vorpx-et találtam.


#4

Köszönöm szépen a segítséget Norbi. :slight_smile: