Steelseries arctis 7 segítség-

Sziasztok, sok ideje nézem magamnak a steelseries arctis 7 vezeték nélküli fejhallgatót, de nekem túl drága ahhoz, hogy bármi tanács elolvasása előtt megvegyem, rengeteg jót és rosszat olvastam róla eddig, de nagyon örülnék, hogy ha valaki rendelkezik egy ilyennel, akkor elbeszélgessek vele.

Szia.
Nekem éppenséggel van egy ilyenem. Több hónapig használtam így valamelyest tudok véleményt mondani róla még akkor is ha nem értek hozzá annyira.
Röviden: NEM AJÁNLOM.

Hosszabban: Kényelemmel nem volt gondom, mondom ezt úgy, hogy volt amikor nyomta a fejemet de csak mert szemüveges vagyok és “érzékeny” is erre így nekem minden fejhallgató nyomja a fejemet. :smile:
Nos a HANG: Sok oldalon külföldi oldalon láttam hogy dícsérik de sajna nem tudok egyet érteni velük. Nem azt mondom, hogy szörnyű de most visszaváltottam a HyperX Cloud I-esemre és nekem ez is SOKKAL jobban szól. Plusz ahogy már írták a fórumon is a wireless megoldás is ront a jelminőségen.
Ezek alapján én nem ajánlom főleg amennyibe kerül.

Bár nem tudom milyen használatra akarsz fejhallgatót venni, tippem szerint gaming célra kéne így a build ajánlót javaslom átnézésre. Találsz benne sokkal olcsóbb, jó ár/érték arányú fejeseket.
ha viszont ebben az árkategóriában maradsz szerintem a Sennheiser GSP 500-as nem lehet rossz választás bár nem tudok semmit róla de Sennheiserrel nem hiszem hogy nagyon mellé lehet fogni :smiley:

Remélem tudtam segíteni.

Szia, köszi, hogy válaszoltál, viszont még egy fontos kérdésem lenne, az pedig a discord. nagyon sok fórumon írták, hogy a discordal problémája van a fejhallgatónak mikrofon ügyben, hogy nem működik a mikrofon, vagy a másikat nem hallják, érdekelne, hogyha esetleg te használtál discordot vele, akkor neked voltak ilyen problémák. igazából csak ez az egy félelmem van a termékkel kapcsolatban, mert gyakorlatilag a vevők 50%-a azt mondta neki működik, másiknak pedig nem.

Sajna a mikrofonját én nem használtam egyáltalán mert van egy kölün amit használok így erről sajnos nem tudok nyilatkozni., viszont nem csak ez az egy félelmed legyen vele. Mint mondtam szerint ennyi pénzért egyáltalán nem éri meg de mindenki a saját pénztárcájának az ellensége :smile:

Teljesen igazad és egyetértek veled, igazából annyira nem nagyon vele az elvárásaim, köszi a segítséget!