SteelSeries Arctis Pro 10k-ért?

Szerintetek ez elírás vagy átbaszás? Látom, hogy a webshop noname, de ki tudja.

Nagy eséllyel csak elárazás, de sok vesziteni valód nincs, ha megrendeled.
Ezt a honlapon lévő ÁSZF-ből másoltam ki.

"## Eljárás hibás ár esetén

Nyilvánvalóan hibásan feltüntetett árnak minősül:

  • 0 Ft-os ár,
  • kedvezménnyel csökkentett, de a kedvezményt tévesen feltüntető ár (pl.: 1000 Ft-os termék esetén a 20 %-os kedvezmény feltüntetése mellett 500 Ft-ért kínált termék).

Hibás ár feltüntetése esetén Eladó felajánlja a termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában a Vásárló eldöntheti, hogy megrendeli valós áron a terméket vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a megrendelést."

Kiderül, rendeltem egyet. Bár gyanús, hogy a webshop mindenhol szerepel (arukereso, argep, olcsobbat) de sehol sincs értékelve. A cég pedig idén áprilisi alapítású, telefonszámuk pedig nincs.

Mindenesetre érdekes taktika lenne. Hogyha át akarnék verni valakit, 15-ért adnám ezt a fejhallgatót, nem 10-ért. A 10 inkább elírásnak tűnik, és ugye így nyilván nem is fogják elfogadni a rendelést (ha legit a bolt, másik esetben eltűnnek a pénzeddel), a 15 meg csak egy jó leárazásnak tűnik, ami hihetőbb, csalogatóbb és többet kaszálnak rajta

Meglátjuk, direkt utánvéttel kértem. Jelzem majd, hogy mi lett belőle.

1 Like

Egy barátom is megpróbálta és már válaszoltak neki hogy téves árazás miatt nem tudják teljesíteni a rendelést. Pedig jó lett volna :smiley:

1 Like

Igen, az imént kaptam én is az emailt. Szerintem nem kevés ember zúdult rájuk. Kár, nem lettem volna szomorú :slight_smile:

@lengyelb :lock: :hugs:

1 Like