TheVR Fórum

Stop 5G!

Fontos!

KIDERÜLT AZ IGAZSÁG!
A globális háttérhatalom, az Illuminátusok és gyíkemberek terve sikerül! Most hogy mindenki el van foglalva a káros 5G sugárzással senki sem veszi észre az igazi tervet ami most beérik!
Mától számítva kb. 5 milliárd éve, az akkor civilizáció (ma Illuminátusokként rettegjük őket, ősi népünk ellenségeit) létrehozta a legerősebb sugárfegyvert hogy kiírtsa a Szíriuszi ősmagyarokat! Akkor nem sikerült nekik! De mára ismét megpróbálják!
Nem gondoltad volna hogy az ami eddíg olyan természetes volt, igazából ellenünk létrehozott fegyver! A legerősebb sugárfegyver amit az emberiség (vagyis a magyarok) kiírtására terveztek! Létrehozták, és most aktiválták! Ez a fegyver: A NAP! Miért van pont most globális felmelegedés?? Miért pont most építik a gyilkos 5G hálózatot? Mindenre itt a válasz: a globális felmelegedés a nap nevű sugárfegyver bemelegedésének mellékhatása! Próbálták elfedni előlünk persze, hogy a káros anyagok meg miegymás, de ez mind kamu! Az 5G meg arra való hogy összehangolja a nap káros sugarait gyilkos sugarakká! Nem vetted észre hogy egyre melegebb van? Bevetted hogy ez miattunk és az életvitelünk miatt van? NEM!! Ez a nagy terv mi, magyarok vagyis az emberiség elpusztítására!!! Lazadj fel az elme irányító háttérhatalom ellen! Ne hagyd hogy a halálcsillag végzetes csapást mérjen társadalmunkra! Mondj nemet a napra!
A 300gHz-es 5G sugárzással kombinált ultraibolya fény agyrákot okoz! A szuperfegyver ott lóg felettünk! Egyet tehetünk!! A világ népeinek összes atom fegyverét a napba kell dobni, hogy felrobbanjon ez az ártó objektum! NE HAGYD!!! MONDJ NEMET A NAP GYILKOS SUGARAIRA, AZ ILLUMINÁTUSOK TITKOS FEGYVERÉRE! ÉBREDJ FEL NAGY MAGYAR NEMZET!

Az 5G konteók és agyhalottak tiszteletére.

4 Likes

@lengyelb_old BAN

3 Likes

:smiley: Most miért? szerintem vicces volt. Valamint olvasd el az utolsó sort :wink:

4 Likes

Huh. Ez így korán reggel majdnem agyrákot okozott.
Szép munka. :smiley:

2 Likes

Debreceni egyeteme megvizsgál egy jövőbeli telefont 90-esnek években,kettéfűrészeli hogy megnézze hogyan működik?Nem!Mert elfűrészeli hosszában! :smiley: Azt MTA beveti minden kapcsolatát hogy tudománytalanítsa a magyarokat,meg azokat Széchényi Istvánt akik alapították azt.Lehet mindenki szkeptikus ez rendben is van csak legalább annyira intelligens lenne mint Vágó István.Sajnos hogy minden a feje tetejére van állítva.Ezen én is jót nevettem mert van benne minden.:slight_smile: Sajnos nagyon vergődik mindenki hogy bizonyítsa azt hogy van egy réteg “agyhalottak” vagy “konteos” sajnos hogy van egy réteg aki pániktól hajtva csinálja ezt az azért nem teljesen egészséges,és vannak azok is akik gyártják a kakát és vége.Az hogy bekerül mindenki egy kalap alá mindenel és mindenkivel együtt az elég szomorú.Ez a forum nem erről szól,ez rendben is van én hagyom is ennyiben semmi baj én vagyok a bolond.

Várjatok picit :smiley:
Tegnapi HH-ból kiindulva: üdv néked @TheVR_Jani :smiley:

Szóval a nap, basszus tudtam! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

1 Like

Mert a D vitamin!