TheVR Fórum

Strapabíró szék

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy körülbelül évente törnek el alatam a székek. Több olyan széket is kipróbáltam aminek a súly korlátjának megfeleltem de sajnos azok se bírták sokáig. Nem tudna valaki ajánlani egy strapabíró széket? Kőrülbelül 130kg vagyok. Tudom hogy csak le kéne fogynom meg hasonlók. Rajta vagyok az ügyön. :slight_smile:

Ak racing premium 180kg-ra van tervezve.

En a Secretlab Titan XL-jet ajanlom, lassan masfel eve hasznalom es meg vagyok vele elegedve. :slight_smile:

Szia!

Nekem egy, noble chairs hero-m van. Nagy dilemma volt, hogy meg vegyem-e, de utólag bőven megérte.
Atom stabil, nagyon kényelmes. Előtte én is ilyen 15 ezres jyskes ikeás székeket használtam, 1-2 évente cserélve. A hero 1,5 éve tartja magát. Semmi nyekergés, ugyan olyan stabil mint új korában.
Elvileg max 150kg a terhelése. Én voltam 135 kg is amikor kezdődött a covid én abba hagytam az edzést, bírta rendesen.
Mást nem próbáltam mert a design és a kényelem megfogott. Nem mellesleg nem tűnik aprónak amikor benne ülök a 188 centimmel és 120 kilómmal. :slight_smile:
Persze érdemes többet is meg nézni, kipróbálni.

A lényeg, hogy olyat válassz, ahol 150-200kg-os teherbírást írnak, mert egy pl. egy 120kg-os (gagyibb) simán szétesik 100kg alatt is. (szeretik túlbecsülni a terhelést)

Ha már úgyis téma lett, én is egy jó teherbírású széket terveznék majd venni a közeljövőben, mert bár a Vertagear SL4000-em az adatlapja szerint 150 kg-ig terhelhető maximum, már eléggé megközelítem (szintén kb. 130 kg-al), és én is a Secretlab Titan-t néztem ki, pontosabban a Titan Evo-t. Ezek szerint tényleg olyan jó, @Csiki91? :slight_smile:

Nekem nagyon bejott, kenyelmes, nem recseg/ropog. Stabil es jo az ugyfelszolgalat is… szetjott par honapja a karfajan a mubor, siman kuldtek pot alkatreszt. :slight_smile:

1 Like

Nekem is Noblechairs-em van, az Epic szériából.
Munka miatt napi 6-8 órán át ülök benne lassan 2 éve és gyakorlatilag semmit nem változott az ülés minősége, mintha új lenne.
197 cm, 110 kg vagyok és nagyon kényelmes, méretben is tőkéletes szék.
Előtte én is évente dobáltam ki a székeimet mert egy sem bírta (pedig a súlykorlát alatt voltam mindig 30-40 kg-al)
Bátran ajánlom