Strategiai jatekot keresek!

Mit tudnatok ajanlani age of empirest meguntam mar valami hasonlo csak jobb grafal setlerszek se igazan lenenek jok ezrt fordulok hozatok! koszi

1 kedvelés

Ha valami rts-t szeretnél akkor a StarCraft 2 és Warhammer Dawn of War 3-at tudom ajánlani, de ha inkább városépítős, menedzsment játékot akkor ott a Tropico sorozat, vagy a Cities Skylines.
A settlershez hasonló pl az Anno sorozat, az 1404 középkori jellegű, a 2205, meg scifi.

3 kedvelés

o tenyleg kiraly vagy! koszi szepen! inkap az ilyen kozepkori vilagot szeretem anno 1404 jo lessz esetleg ujjabat tudsz mondani?

1 kedvelés

Én ezt ajánlom:

Magyar nyelvet is rá lehet hekkelni mert elérhetőek külön a magyar szinkron és nyelvi fájlok szóval úgy már azért kiváltképp szuper :slight_smile: Az egész széria baromi jó. Kell stratégiai és mngmnt skill is hozzá azért rendessen a második rész szerintem nagyon jól néz ki de azért az elsőnek se kell szégyenkeznie. A neocore games keze áll a háttérben. Igen magyar cucc :slight_smile:

Illetve az Armies of Exigo amit nagy szégyenére minden egyes marketplacenek sehol sem lehet megvenni :frowning:

2 kedvelés

Hu ne is mond az armis of exigot imadtam hogy en mit szivtam vele regeben edes istenem! kar hogy nem csinaljak ujra!

1 kedvelés

Medieval2 esetleg?

Nekem van dobozos armies of exigom, ha még nem tűnt el. :smiley:

2 kedvelés

Én most kb. egy hete kezdtem el a Warcraft 3-at, anno 2001-ben az AoE után nekem valami elképzelhetetlenül gyönyörűnek tűnt a grafikája. Szerintem mai napig jópofa a humorával, és (az RTS-ek körében meglepő módon) még egészen érdekes történettel is rendelkezik. (Én az első két résszel nem játszottam, de szerintem így is teljesen élvezhető a dolog.)

1 kedvelés

jonak jo meg minden ismerem is de inkab valami kozepkori epitgetos re vagyom most hogy munkanelkuli lettem!

Crusaider King? Esetleg Europa Unversalis IV , bár az már távol áll ettől.

Ajánlom a Cossacks szériát,Empire Earth 1-2,Company of Heroes 1-2(nem középkori de nagyon jó)

1 kedvelés

Mindenyiket ismerem hat szerintem a Cossacks nak neki alok ujra vagy anno

Ja és még ajánlani tudom a Total War játékokat.

Barátom, ha bejött az AoE akkor nyomjad, a Rise Of Nations-t, azis be fog jönni. Esetleg Earth nevű játék. Vagy ha más világot akarsz akkor ott a Red Alert, az A.R.S.E.N.A.L. vagy a starcraft.

Szia, ha vevő vagy valami újszerűre is, ezekhez képest akkor kimondottan ajánlom a:
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
Nekem nagyon sok óra élvezetes gameplay-t nyújtott a játék :slight_smile:
Az előttem szólok pedig, tényleg szinte minden minőségi játékot felsoroltak, jó időtöltést hozzájuk ! :smiley:

1 kedvelés

Empire Earth sorozat?

1 kedvelés

Igaz hogy sajna egy általad megjelölt kritériumnak se felel meg (nem középkori, régi játék), de nagyon ajánlom az Outpost 2-t.

Kevesen ismerik, egyfajta ötvözete az RTS és a managelős stratégiáknak. Itt nem csak arra kell figyelned hogy a unitokat irányítsd meg lelődd az esetleges támadókat, de közben a várost meg kell védened az esetleges természeti katasztrófáktól (meteor, szélvihar, vulkánkitörések), javításokat eszközölni a sérült reaktorokon mondjuk egy földrengés után, nehogy felrobbanjanak, közben fejleszted a technológiát, hatékonyabb épületek amik több embert látnak el, figyelni a kajára meg hogy jól érezzék magukat, munkásokból tudóst tudsz kinevelni hogy gyorsabban menjen az új technológia kutatás.

Mindez a háttérben zajlik és a morálodtól függően születnek/halnak a kolóniádból.

Pl ha egy új épületet akarsz felhúzni nem elég annyi hogy van rá elég nyersanyagod, biztosítanod kell az áramellátást ilyen csöveken keresztül, meg figyelni hogy legyen elég munkás aki üzemelteti, ha nem kap áramot vagy meghal egy munkás és nem tudod pótolni akkor leáll a termelés.

A fejlesztések is érdekesek, van olyan technológia amivel a leomlott épületek maradványait újra fel tudod dolgozni, vagy űrprogramod lehet amivel hamarabb tudod előrejelezni a meteort, vihart stb, megfelelő fegyverrendszer fejlesztés után jó eséllyel ki is tudod lövetni a lehulló szikladarabokat :slight_smile:

1 kedvelés

Akkor Stronghold:Crusader - régi, és baromi jó humora van, ahogy a parasztok siránkoznak, ha nincs elég kaja :smiley:

3 kedvelés

Koszti mindenkinek ugy nezki lessz mindenyikel kis jatekom aszt amalyik jobban berjon tolom!

Ajánlom a PANZERS-t, kicsit másabb a megszokotnál, mert itt pl. nincs nyersanyag termelés stb. Az első küldetésen kapsz egy alap csapatot, amit kiegészíthetsz újabb egységekkel és felszerelésekkel. Minden pálya végén kapsz pénzt amit az előbb említett dolgokra költhetsz, a vétel és az eladás ára mindig egyenlő, de ha mondjuk ellátmányt veszel ês harcba viszed aklor annak az árát elveszíted. A multiplayer is elég jó. Azt hiszem 3 része van.
Sztoriról:
A 2. világháborút mutatja be a háttérben húzódó ütközetek alapján. A szövetségiek, a nácik és a szovjetek között.
A hangsúly a tankokon van, de ha úgy használjuk a gyalogság és a lövegek is hatásosak lehetnek.

Ennek egyszerűbb verziója a SWINE. Itt a tankok egyedi és jelentős kêpességekkel bírnak.A sztori szerint a disznókkal kezdünk amikor a köztársaság párti lázadókat kell leverni, viszont velük a nehezebb. A nyulakat a kezdőknek ajánlom, mert jóval könnyebb. A 12 pályából a 4. az ahol már stratégia is kelk egy icipici.
A nehézségi fokozatok csak az egyes egységek erejét változtatják meg.
A 12 pálya az egész történetben 2-szer fordulnak elő a nyúl és disznó kampányban.
Sztoriról:
A disznók válságnan élnek. Acélagyar a diktátor megdönti a disznó köztársaságot és megtámadják minden figyelmeztetés nélkül a nyulak országát, már majdnem győznek mikor a nyuszik cselhez folyamodnak és egy titkos hadművelettel hátbatámadják a disznókat. Visszaszorítják a kocákat az országukba, majd Acélagyarral is leszámoltak.
Itt csak tankok vannak, de kicsit másabb a jázék menet viszont elég vicces, mert az ellenfelek nem szó nélkül vonulnak harcba, hanem vicces beszóláaokat nyomnak egymásnak.

Remélem ez “kis” ismertető meghozta pár ember kedvét ezekhez a játékokhoz.

2 kedvelés