TheVR Fórum

Streameléssel kapcsolatos segítség

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni streameléssel kapcsolatban. Hogy tudom elérni azt hogy az embereket érdekelje hogy mit streamelek? Nemrég elkezdtem streamelgetni és nem nagyon vannak nézőim, 2-3 néző, max 7 volt eddig. Tudtok nekem valami tanácsot adni? (Eddig egy streamem volt amibe benne volt a hangom és pár haveromé a többi hang nélkül volt)

Legyél érdekes. :smiley:

3 Likes

Legyél érdekes, szórakoztató, olyan játékot streamelj ami népszerű éppen, és legfőképpen, ne számíts arra hogy többszáz néződ lesz azután hogy “nemrég” elkezdtél “streamelgetni”, pláne ha magyarul csinálod, mert itthon amúgy se akkora a közönség valószínűleg.

2 Likes

Megelőztek a srácok, ugyanezt akartam mondani!

Szerintem először fordítsd meg a dolgot: olyat streamelj, ami érdekli az embereket és úgy, hogy az “le is ültesse” őket a streamed elé. Ehhez elengedhetetlen egy egyedi “hang” egy stílus, ami jellegzetes és csak rád jellemző :slight_smile:

Ja, és szerintem a legfontosabb, hogy ne a nézőszám miatt streamelj, hanem azért mert élvezed/szereted csinálni.

1 Like

off // Mondjuk készíts interjút Yoda mesterrel (SW rajongók milliói oda lesznek érte) instant siker! :sunglasses:

on // Komolyra fordítva, de ezt már kismillióan elmondták, csak őket tudom idézni, add önmagad, legyen értelme, és akiknek bejön amit csinálsz apránként úgy is megtalálnak… :thinking::+1:

off again // ha ez nem jön be, még mindig zabálhatod a kanalas fahéjat, minecraft közvetítés közben :wink::rofl:

1 Like

Köszi a segítséget srácok!
Amúgy titeket most milyen játékok érdekelnek? (amit mondjuk leültök és elkezdenének nézni)

Ezzel ne foglalkozz :smiley:
Azzal nyomassad, amit élvezel is, mert ha csak azért játszol valamivel, mert népszerű az úgyis meglátszik :smiley:
Én speciel nem nézek meg egy story alapú játékról sem streamet ami érdekelne, mert nem akarok spoilerezni magamnak ha még nem játszottam.
Dizzy-t néztem, ahogy Apex legends-ezik, az a csávó beteg :smiley: De áttért a szutykos Valorantra meg C.O.D.-ozik mostanában néha, azt meg kenje a hajára :smiley: :rofl:

1 Like