TheVR Fórum

Streamerek köztünk

A Youtube videósok köztünk topik mintájára elérkezettnek láttam egy ilyen jellegű topik-ot is. :slight_smile: Gyűljenek hát itt a Ninjon Streamerek. :slight_smile: Legyél kezdő vagy már jártas streamer. :slight_smile:

13 Likes

Sziasztok!
Én sose leszek akkora Stream-er mint a THEVR, de azért belinkelem a twitch csatornám hátha valaki esetleg beszáll. Sajnos eddig a kedvem is elment a közvetítéstől mert alig-alig akadt néző közönség pedig igyekszem. :frowning:

Akit érdekel nézzen be ma előreláthatólag 16 - 18-ig. (ha esetleg változik akkor a csatornámon kint lesz a változás.)

Pacsi! :slight_smile:

4 Likes

A végére majd benezek, GL :smiley: Mellékesen megjegyzem. . . jó dolog lehet streamelni én sajna nem tudok, se net se gép se idő :smiley:

2 Likes

Ha szeretsz játszani és streamel-ni is szereted, hogy az embereket szórakoztasd akkor is ugyan olyan lelkesedéssel kell ha csak 1 ember nézi a 100 vagy 1000 helyett. Azt az egy embert is meg kell tisztelni maximálisan :slight_smile: Sosem tudhatod, hogy ő hány embernek mondja majd el, hogy ez fasza gyertek nézni :slight_smile: Mindig add a legjobb formád. Ne add fel! Minden kezdet nehéz. :slight_smile:

8 Likes

Kedves Dani0001414!
Köszönöm a kedves és biztató szavakat, igyekszem naponta live-olni, bár olykor megesik hogy utolsó pillanatban hívnak dolgozni vagy esetleg az internet hagy cserben de azért naponta 1 óra mindig akad.
1-2 nagy ritkán 5-6 néző van a csatornán egy időben. A rekordom 20 néző volt egyidejűleg. Sajnos az én gépem még nem olyan fejlett és saját stúdióm sincs, de dolgozom az ötleten. :slight_smile:

Játékok amelyeket szeretek live-olni:

  1. League Of Legends
  2. Life Is Feudal
  3. Stratégiai játékok(Age Of Empires és társai) :slight_smile:

Ha gondolod nézz be hozzám szívesen látlak, illetve ha van kedved/időd vagy elszántságod akkor akár segíthetnél is nekem egy két tippel /tanáccsal.

1 Like

Sziasztok! Én kérdést tennék föl. (nem találtam erre megfelelő topicot)

Rég óta gondolkozom ilyesmin, de több dologban nem vagyok biztos, a gépem miatt csak régebbi játékokat lennék képes közvetíteni
nem tudom lenne-e egyáltalán rá igény, Főként single. A másik hátráltató tényező az adatkorlátozott internetem, 50GB/hó de ez a legkisebb.
Vagy, hogy egyáltalán van e “értelme” belekezdeni vagy már késő ilyesmit elkezdeni? Sok időm van és sokat Játszom de felettéb haszontalannak érzem magam.
Helyettem senki nem tud dönteni azt tudom, de tisztábban látok ha más véleményét meghalgatom.

Imerős az érzés én is ebben a cipőben járok régóta. Sajnos volt idő mikor teljesen le kellett állnom a munkám miatt.

A “studió” fejlesztésről csak annyit, hogy ha a stream képi és hang minősége jó és élvezhető és a műsor amit csinálsz szererik az emberek akkor nem hiszem hogy bárki is elvárja majd hogy 50+ ezer forintos mikid legyen meg green screen stb. Ugyan ez a véleményem az overlayekről is.

És ne feled! @DanX27 igaza van. Rengeteg kitartásra és alázatra van szükség!

Sok sikert és kitartást kívánok! :wink:

U.i.: csak ha már itt vagyok akkor ezt itt hagyom. :slight_smile: http://twitch.tv/kbjunior

Sziasztok!
Elkezdtem nézni a magyar streamerek között (a twitchmetrics oldalon), de akad olyan, aki nem csak gamer tartalmat állít elő? (tudom, lehet kicsit hülye kérdés, mert ha jól tudom a Twitch, elsősroban a gamereknek lett kitalálva).

PUBG, CS:GO, LoL minden mennyiségben :slight_smile:
Gyertek csatlakozzatok ti is egy, jóarc streamer srác közösségéhez :smiley: (haverom csatornája)
http://www.twitch.tv/ricsi0106

Hát… hamár ide került ez a topic
Akkor csatlakozok

3 Likes

Sziasztok!
Nemrég kezdtem el elsősorban magam szórakoztatásából streamelni, de szeretettel várok minden érdeklődöt, vegyesen van minden, multiplayer, singleplayer játék is.
Előre is köszönöm, aki benézet és bekövetett :slight_smile:

Néhány összeálltunk PS-en Fortnite-ozni, és a legjobb, legviccesebb jelenetekből, legszebb killekből, győzelmekből összeállítottam egy amolyan kedvcsináló videót. :slight_smile:

A videóban szerepelnek:

De meg kell említenem @MKN és @siredrive kollegákat is, akik ugyan nem streamelnek, de szívesen jönnek játszani, és szerepelnek a videóban. :slight_smile:

A csatornákon nem csak Fortnite megy természetesen, például m3bu az új South Parkot gyűri, annartes Beyond Two Souls-t játszik, én pedig PC-s játékokat is streamelek.

12 Likes

Itt is nagyon köszönjük ezt a pro videót! Mindenkinek ajánlom aki szeretne egy jót kaccarintani! :smiley:

5 Likes

Jaaaj, tsalád :heart: Meg mindig buszke vagyok rad Lobelt :slight_smile:

5 Likes

Nagyon jó lett! :smiley:

3 Likes

Sziasztok!
Nem túl régen kezdtem el streamelni. Klasszikus játékokkal játszom, amikor csak szabadidőm engedi. Nincsenek nagy elvárásaim, ha rajtam kívül +1 embert már szórakoztat a játék amit és ahogyan játszom, már elértem a célomat. VOD-jaim visszanézhetőek YouTube-on.

Jelenleg visszanézhető játékok: Starcraft: Remastered, Age of Empires 1, Warcraft II, Diablo 2 LoD, Cossacks: Back to War, Stronghold (lesz) és a többi játék még beszerzés alatt áll…

2 Likes

Mivel mostmár megjöttek a softbox-ok is és már csak a mixer es a jobb mikrofon hiányzik, tesztüzemben ugyan, de STREAM IS ON.

XenoTheOne

Watch live video from xenotheone on www.twitch.tv

Biztos vagy benne, hogy ez a neked megfelelő hobbi? Csak mert nem igazán szereted az embereket…

Csak az idiotakat nem csipem XD

1 Like

https://twitch.tv/rust7

:wink: