Streamlabs OBS alert probléma

Sziasztok! A problémám a következő: Bárhogy állítom, és bármilyen alertet, animációt teszek be alertnek streamlabsen, nem működik a follow alert élő adásban. Ami érdekes, hogy a hoszt az működik, hallom, de a follow alert nem, viszont ha nyomok egy tesztet, azt streamben is hallani/látni Próbáltam már mindent amit tudtam, de valahogy nem akar működni. Ötlet?

Előre is köszönöm!

Egy screenshotot tudsz esetleg mellekelni?:hugs:

Fogalmam sincs mi volt összenyomkodva, de megtaláltam a gombot Streamlabsen amivel minden alert beállítást reseteltem, és utána megoldódott. Köszönöm azért.

Szia! Nekem is ez a problémám, de nem találtam még meg a megoldást. Esetleg valaki tud segíteni?

Sok tutorialt néztem a témában, de azok a liveot nem mutatják, hogy náluk működik e csak, hogy hogyan kell beállítani és tesztelni. A tesztelés során nalam is működik, csak amikor a live megy, akkor nem.

Próbáltam úgy is a linket beilleszteni, hogy minden ki volt streamlabsban pipálva (follow, sub, donate stb) meg, hogy csak egyesével és úgy beillesztve a link, de egyiknél se működött.

A alert resetet hol találom streamlabsban? Bár nem hiszem, hogy ez lenne a probléma. Vagy ha mégis, akkor annak csak örülnék.

Köszi a segítséget!