Streamlabs

Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy kaptam donetet meg is jött a streamlabs oldalán mutatta is meg streamelés közben és az lenne a kérdés hoy hoy tudom kiutaltatni magamnak vagy ez hogy müködik hogy a számlámra kerüljön ??
Választ elöre is köszönöm

Ne akard bankszámlára utaltatni, mert szja-t kéne fizetni utána. Csinálj egy Paypalt és arra írasd jóvá az összegeket. Kenyeret és számlát nem tudsz fizetni vele, de online nagyjából mindenhol elfogadják.

Mindegy hogy Paypalra vagy bankszámlára megy, mivel bevétel, szja szempontból ugyan úgy köteles bevallani és adózni utána, ha legális szeretne lenni.

Persze, ez egyértelmű. Ha ebből akar megélni, akkor nem megoldás, csak ha mellékes pénzkereset. És nyilván akkor “feketén” működne.

De hol tudom felhasználni az összeget vagy is hogy tudom mert csak a streamlabs oldalán van fent az összeg a számlamra nem került fel se a paypal-ra

Ezzel csak az a gond, hogy ha gyűjtöd a Paypalon a pénzt, december 31-én a NAV megkapja az egyenleget :slight_smile: Persze aprópénzzel nem fognak foglalkozni szerintem, de érdemes tudni róla.

https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/ua/facta-full

De a paypalon sincs rajta csak a streamlabon
Streamlabsrol hogy tudom számlàmra utaltatni ?

Hát egy tipp, de ha megvan a PP számla, és a sreamlabs oldalon bejelentkezve utalod? valahogy csak lehet…

de mért nem csináltad meg hamarabb? :wink: