Survival játék kerestetik!


#1

Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó survival játékot? A telefonon sokáig meg volt a Last day on Earth játék, de annyira lekötött nem tudtam a munkámra figyelni, így ment a levesbe! Pc-re keresek valami hasonlót, megoldás még az android emulator de mellőzném ha lehet.


#2

Ha a forestet nem toltad még végig, akkor szerintem must have. Nem fogja a kezedet a játék, a sztoriról annyit tudsz, amennyi a bevezetőben van, a többi a te sarad. De szerintem iszonyat jó, coopban haverokkal is, de egyedül is.
Subnautica is beszippantós. Mindkettő játszható natívan VR-ban just sayin’ :smiley: Next level úgy az élmény.


#3

Nekem az Alien Isolation jutott az eszembe, vagy a 60 seconds… :slight_smile:


#4

Dead Space 3
Resident Evil
A tiédhez leginkább hasonló a How to Survive
Dead Island, Dead Island Epidemic
Rust
Az a baj nagyon tág fogalom a survival game :smiley:


#5

Köszi a rengeteg tippet, gameplayek alapján a forest jött be, de a Conan Exiles-t is megnéztem, eléggé jónak tűnik az is.


#6

Ark (dinólovagok powa :smiley: )
SCUM


#7

Szabad stílusú: Ark Survival Evolved
Sztori orientáltabb: Dying Light + Dying light The: Following


#8

A Forest, SCUM, Rust említve lettek látom. Nagyon jó mindegyik! A Subnautica-t is írták, na az egy hatalmas gyöngyszem ebben a műfajban! Tényleg ki kell próbálni!

Amik viszont eddig nem voltak, és számomra a legkedvesebbek(a Subnautica mellett): The Long Dark, Don’t Starve. Utóbbi kicsit kilóg a sorból, mert kicsid egyedi, de annál jobb! A TLD viszont egy igazi mestermű szvsz. A műfaj egyik, ha nem a legjobbja szerintem! (Jelenleg 6 euró steamen, ennek a többszörösét is bőven megéri!)

Érdemes lehet talán még ránézni a Green Hell, RAFT, Stranded Deep játékokra. Bár ezek early acces cuccok, szóval a helyükön kell kezelni őket!


#9

Frostpunk-ot is ajánlom ez egy túlélős stratégiai játék. Igaz a fentebb felsoroltak közül kilóg és a leírásod alapján nem biztos, hogy stratégiai játékkal akarsz játszani, de sztem csekkold le, mert nagyon ütős game.


#10

Tudtam, hogy valamit kifelejtettem! Ahogy Te is írod, nem az a tipikus survival game, de simán idesorolható szerintem. Rendkívűli játék az már biztos, és a csapat előző játékát is akkor már megemlíteném a This War Of Mine-t. Kivételes darab mindegyik!


#11

Na srácok! Gondolni sem mertem ennyi ötletet kapok, szépen sorban az egészet ki fogom próbálni. Köszi mindent!


#12

Ha bejön a 2D -s managger jellegü dolog, akkor ott a Craft The World. Elég egyszerűnek tűnik első látásra, de mivel mindig van benne mit csinálni, így én első nekifutásra beleöltem 6 órát. :slight_smile: