Sword Art Online

Sziasztok egy kis közvéleménykutatás a gamerek közt.
Mi a véleményetek a Sword Art Online anime sorozatról, így a 3. évad küszöbén?

Normál szemmel nézve nem rossz annyira, de ha nagyon belemennék vannak hibái (de minek nincs?)
De attól én szeretem :smiley: Movie az nagyon bejött nem volt olyan szomorkás mint a II évad vége :frowning:

Egyetértek, főleg a vége az epic volt, akárhogyan is nézzük.

Nekem már a kezdetektől tetszik a SAO az eddig megjelent összes részét láttam már nem egyszer nagy kedvencem főleg azért mert az volt az elsők között amit láttam mikor újra animezni kezdtem.
Várom már nagyon a harmadik évadot.
A most futó alternatív GGO is nézem ahoz képest, hogy nem a megszokatt karakterek vannak benne csak ilyen rész említések vannak akkor nagyon jó.

A két telóra kiadott játékkal is játszok (igaz mostanság elég keveset).

Az OS movie pedig nagyon jól sikerült szerintem.

Na igen a most futó GGO alternatív sem rossz ahhoz képest :smiley:

A vicces csak az, hogy érdekes módon a mobile játékra megcsinálják, mind a 100 szintet, akkor kérdem én a PS verzióra ezt mértnem tudták? mert szerintem ott azért mégiscsak egyszerűbb volna pl az irányítás

Lehet én tudom rosszul de a PS játékok azok nem az anime alapján a 14 rész egy alternatívájaként van, hogy ott nem halt ugye meg Asuna, és Kirito sem győzte le Kayabat.
Javítsatok ki ha rosszul tudom, és gondolom ezért van máshogy ott.
Igaz azok egyikével se játszottam és ez csak személyes elgondolás, de majd szeretnék játszani velük csak előbb még venni kell hozzá egy PS-t

Igen, ez így van, de én arra gondoltam, hogy most nemrég kijött egy mobile játék ami feldolgozza mind a 100 szintet, egy szint havonta jön ki, most tart a hetediknél, ha ezt megcsinálták volna ps-re akkor az király lenne.

Itt is van

Ja így már értelek.
Az IF-et ismerem játszok azzal is.
Nem tudtam hogy így működik mert mostanság nem nagyon van időm játszani csak a frissítéseket szedem le hozzá ott meg nem nagyon szoktam olvasni hogy mi is van csak ha nagyritkán belépek akkor legyen egyből friss nem akkor keljen frissíteni.

Értelek, megéri vele játszani, mert ezt nagyon eltalálták.