Szakdolgozat kérdőív


#1

Sziasztok!
Szeretnélek megkérni titeket, hogy segítsetek nekem a szakdolgozatom elkészítésében azzal, hogy ezt a kérdőívet kitöltitek nekem, nyugodtan megoszthatjátok barátokkal, szülővel, a nagyival is akár ugyanis minél átfogóbb több helyről jött infó annál jobb :slight_smile:
A kérdőív az E-sport társadalmi elfogadottságát vizsgálja elsősorban hazánkban. Ide kattints a kitöltéshez, köszi :slight_smile:


#2

Kitöltve :slight_smile:


#3

Töltve :smiley:


#4

Azért vannak fogalmi zavarok…multimédia mióta jelenti a CSAK ONLINE gameket? :smile:

De kitöltve :slight_smile:


#5

Igen igen tanárom előszeretettel piszkát bele és kötekedett, hogy így fogalmazzam meg :slight_smile: Köszönöm egyébként mindenkinek :slight_smile: Észrevételeket is szívesen fogadok, végül is kijavítani ki lehet :slight_smile:


#6

Tőtve.


#7

Amùgy ez a sport téma mindíg kényes… Számomra pl. SEMMI ami nem tartalmaz FIZIKAI aktovitást nem számít sportnak. A sakk is egy mentális kihívás és vannak bajnokságok de nem SPORT események… így tekintem a játékokat is. Van egy erős logikai; mentális faktor de akkor sem fizikai…így nincs köze SPORT-hoz számomra…

Ettől függetlenül kompetitív és élvezetes nézni és művelni de miért muszály ráeröltetni mindenre a sport jelzőt amiből versenyt lehet rendezni…?


#8

41 és 50 közöttiek ne töltsék? Nincs olyan opció…


#9

Érdekes feltevés, nagyon sokan egyet is értenek veled. Én annak tekintem személy szerint egyébként mert maga a háttér, a gazdasági lehetőségek amik mögötte vannak ezek ugyanúgy egy sportban is Egyébként ha jól tudom, a versenyeket, egyesületi szintre szeretnék emelni 2020 környékére, tehát, hogy nagyobb versenyekre úgy lehessen jelentkezni (itthon). A NOB is vizsgálta ezt a kérdést egyébként és arra jutottak, hogy a versenyképes e-sportok sportnak tekinthetőek.


#10

Elnézést, javítom !


#11

Done


#12

Kitöltve :blush:


#13

Pontos “j” :stuck_out_tongue:


#14

Szerintem nagyon egyszerű, miért e-sportnak hívják. Így röviden és gyorsan lehet rá hivatkozni. Biztos lassabb lenne, ha mindig kompetitív videójáték versenynek kéne csúfolni. Ezen kívül teljesen egyetértek.


#15

Meg is van. :slight_smile:


#16

Kitöltve


#17

Kitöltve :slight_smile: