TheVR Fórum

Számítógép alkatrész postázás

Sziasztok!

Sajnos egy olyan helyzetben vagyok hogy mindenképpen postáznom kellene egy videókártyát, a probléma azzal van hogy nincs antisztatikus zacskóm és buborékfóliám sem. Itt ahol lakom egy üzletben sem árulnak ilyeneket, voltam Debrecenben és ott sem találtam szinte sehol. Fórumokon olvastam hogy sokan ajánlják az alufóliát.

Ötlet? Megvan a videókártya eredeti doboza, illetve minden hozzá csak ezek hiányoznak…így hogyan küldhetném el biztonságosan?

Köszi!

Buborékfólia nélkül én biztos nem adnám fel. Az alufólia elvileg jó lehet az antisztatikus zacskó helyett, de a rázástól, ütéstől nem véd.

Arra gondoltam hogy a kártya dobozát belerakom egy nagyobb dobozba és azt kitömöm, annyira hogy szinte mozogni se tudjon a kártya doboza. De mindenesetre megpróbálok keresni valahonnan pár buborékfóliát.

PC bontó nincs a környéken?

Nincs sajnos. De lehet tudok venni buborékfóliát.

Na, elmentem a postára és ott adtak egy ilyen buborékfóliával kibélelt zacskót ami jó nagy, ez ilyen levélcsomagokhoz van, gondolom. Ér ez így valamit?
Ilyet: https://lh3.googleusercontent.com/proxy/TgPQkVySD63tAKyP04C1FvJHzL14dj75_eWvDQD05xnQDMqtY6DgxATbHbAxLbRzNYshmnUfOU-HmfpBr2fEyNqOPtaVr3RYJ-T85KiQioG2jg

Több mint a semmi :slight_smile:

Ilyenben adtam fel párszor tv alkatrészeket (táp, control board) azok hibátlanul megérkeztek. A gpu-nak annyi az előnye, ha masszív burka van akkor a kondik és egyéb elemek védettebbek egy pucér laphoz képest.

Akkor az lesz hogy becsomagolom a kártyát alufóliába, belerakom az eredeti dobozába, aztán ezt a dobozt pedig ebbe a csomagolásba és utána pedig ezt a csomagot egy kibélelt nagyobb dobozba. Ez így korrekt? :smiley: