Számítógép építés 300 ezer forint körül

Sziasztok egy számítógépet terveztem összerakni főleg játékra 280 max 300k körül olyan kérdésem lenne hogy mi lenne a legmegérősebb? Videókártyábol nvidia-t preferálnék :smiley:

szia, mire szeretnéd használni? irodai felfasználásra egy szimpla laptop ajánlott opcionálisan egy második monitorral a maradék pénzből pedig egy rekesz sör. Játékra pedig egy ps/xbox egy jobbfajta monitorral és gamepassel, mivel ennyiért

egy gput sem találsz kb.

5 Likes

Szia!
Ez nagyon kicsi összeg, de belinkelem a build ajánlót, fuss végig rajta (és ne felejtsd el, hogy videokártya nincs bennük):

A legalapabb videokártya amiért érdemes pénzt adni, pedig ennyibe kerül manapság:

2 Likes

Konzol

6 Likes

ha nulláról kell összevásárolni mindent akkor tornázd fel azt a 300at 450re és akkor érdemes belekezdeni. vagy nézelődj a hardveraprón ha nincs több keret rá hátha találsz valami jó használt gépet.

5 Likes

Sajnos konzol nem játszik :confused: Föleg játékra kell de meltte videókat is vágok :smiley:

Pedig ennyiből vagy konzolon tolod vagy kénytelen vagy feltornászni a keretet . Sajnos ez most ilyen .

5 Likes

300K elég szűkös keret de nem lehetetlen viszont új cuccokba ne nagyon gondolkozz ilyen kerettel.

Hardveraprót tudom javasolni hogy néz szét ott találhatsz jó kis gépeket ilyen kerettel de lehet érdemesebb lenne várnod és még hozzá gyűjteni 200 ezret mondjuk és utána gépet tervezni.

Amúgy én is szívesen vennék játékra konzolt ha végre el engednék a kontroller dolgot és egér + billentyűzettel is lehetne mindent rajtuk játszani.