Számítógép építés 500-550 ezer forint körül

Sziasztok egy számítógépet terveztem összerakni csak játékra 500-550 ezer körül. Nem vagyok otthon ebben a témában de azt biztosan tudom, hogy Ryzen-t szeretnék bele. Számomra az lenne fontos hogy ennyi pénzért egy erős gépet vásároljak. Néztem előre összerakott pc-ket a computerimpreiumon szerintem még azok a legkedvezőbbek számomra. Válaszaitokat előre is köszönöm.

7 Likes

Szia, ne. Gagyi alkatrészekkel lehúzós configok. Kb minden ismertebb helyen raknak össze akár hozott cuccból is ha az összerakás része nem szimpi.

7 Likes

Ha nem egy irodába veszel office használatra gépet, akkor SOHA nem veszel előre összeszereltet.
Lehúzás, átverés, csalás.

Első két válaszban minden IS benne van.

Build ajánlóból a pénzednek megfelelő gép és ha nem értesz hozzá, akkor összerakatod.

6 Likes

Köszi, ha az iponon rakom össze az jó?

Igen, tökéletes. Nekem 2.5 évvel ezelőttről van csak tapasztalatom tőlük, az viszont kifogástalan. Gyorsak, becsületesek voltak. Ha kérdés volt pl a ventivel vagy a kábelekkel kapcsolatban akkor jött a telefon és minden dobozt odaadnak a gép mellé, szóval Jó szívvel tudom őket ajánlani. Egyébként rendszeresen ajánljuk őket itt a fórumon is, még senki nem volt aki reklamált volna.

5 Likes

Most sincs velük baj.
Januárban rendeltem két dolgot tőlük.

Egyik egy messzebb lakó (2 megye) ismerős gépe.
Egyszerűbb volt, hogy ők rakják össze és viszik ki neki, nekem csak a rendelést kellett összeállítani.
Minden simán ment. Határidő előtt 2 nappal már használta is az emberke.

Meg volt egy sima rendelés, ami csak nekik volt raktárban az országban. Mindenki másnál csak külső raktár. Még rá is kérdeztek, hogy kicsit nyomott a doboz sarka, tuti kell e a cucc. Az a nyomódás annyi volt, mintha valaki a körmével erősen megkaparta volna :smiley:

lehet néhány dolog kicsit drágább náluk, de a vevőgondozást megéri.

6 Likes