Sziasztok egy számítógépet terveztem összerakni csak játékra 500-550 ezer körül. Nem vagyok otthon ebben a témában de azt biztosan tudom, hogy Ryzen-t szeretnék bele. Számomra az lenne fontos hogy ennyi pénzért egy erős gépet vásároljak. Néztem előre összerakott pc-ket a computerimpreiumon szerintem még azok a legkedvezőbbek számomra. Válaszaitokat előre is köszönöm.
Szia, ne. Gagyi alkatrészekkel lehúzós configok. Kb minden ismertebb helyen raknak össze akár hozott cuccból is ha az összerakás része nem szimpi.
Ha nem egy irodába veszel office használatra gépet, akkor SOHA nem veszel előre összeszereltet.
Lehúzás, átverés, csalás.
Első két válaszban minden IS benne van.
Build ajánlóból a pénzednek megfelelő gép és ha nem értesz hozzá, akkor összerakatod.
Köszi, ha az iponon rakom össze az jó?
Igen, tökéletes. Nekem 2.5 évvel ezelőttről van csak tapasztalatom tőlük, az viszont kifogástalan. Gyorsak, becsületesek voltak. Ha kérdés volt pl a ventivel vagy a kábelekkel kapcsolatban akkor jött a telefon és minden dobozt odaadnak a gép mellé, szóval Jó szívvel tudom őket ajánlani. Egyébként rendszeresen ajánljuk őket itt a fórumon is, még senki nem volt aki reklamált volna.
Most sincs velük baj.
Januárban rendeltem két dolgot tőlük.
Egyik egy messzebb lakó (2 megye) ismerős gépe.
Egyszerűbb volt, hogy ők rakják össze és viszik ki neki, nekem csak a rendelést kellett összeállítani.
Minden simán ment. Határidő előtt 2 nappal már használta is az emberke.
Meg volt egy sima rendelés, ami csak nekik volt raktárban az országban. Mindenki másnál csak külső raktár. Még rá is kérdeztek, hogy kicsit nyomott a doboz sarka, tuti kell e a cucc. Az a nyomódás annyi volt, mintha valaki a körmével erősen megkaparta volna
lehet néhány dolog kicsit drágább náluk, de a vevőgondozást megéri.