Számítógép építése

Sziasztok ezt a pc-t néztem ki magamnak videókártyám már van. Mi a véleményetek erről az összeállításról?

Ööö

3 Likes

Null

3 Likes

Itt a kép :sweat_smile:

https://postimg.cc/gallery/1s00lv7ko/

Jelenleg van számítógéped? Érdemes azt a konfigot is leírni, hogy többet tudjunk mondani. Biztos kell 2,25 terra tárhely? Biztos az alzáról akarsz rendelni, méghozzá mindent? :smiley:
Én ezek után nem szívesen rendelnék onnan:

2 Likes

Jelenleg nincs gepem tarhely az kell nem rendelem csak igy osszeallitottam szemelyesen bemegyek az alzaba es megveszem.1070 ti vgam van azzal hasznalnam

Build ajánlót nézted már?

Emellett nézz köre ipon, pcx, compker környékén, lehet jobban jársz. Képeket meg be tudod szúrni a bejegyzésbe, hogy ne kelljen külső oldalt baszogtatni.

2 Likes

@medvemacko megneztem egyebkent mi a velemenyed errol az osszeallitasrol?

Az alzanal vett cuccoknál néz meg minden egyes darabot, hogy azt kapod-e amit kértél. Hajlamosak márka azonos de más tipust kiadni :wink:

Te fogod összerakni a gépet? Néhány cucc árán már most is lehetne faragni, ha máshol veszed és még csak most indulnak be a különbözö akciók.

Nagyjából rendben van egyébként a gép amit összeraktál, habár az a 3600 proci 70k-ért de még 65k-ért sem a legokosabb választás, jobban jársz a 2600-al ami 39k-ért elérhető és a 1070-nek teljesen megfelelő. Vehetsz nagyobb ssd-t a fenmaradt összegből, vagy masszívabb házat esetleg mindkettöt :wink:

1 Like

Nekem amin fent akadt a szemem, az az SSD. Biztos, hogy 20 ezer Ft-ért 250 GB-osat szeretnél venni, mikor ugyan annyiért kapsz 500 GB-osat?
Build ajánlóban is megtalálható ez a példány: Kingston A2000 500GB

2 Likes