Számítogép vásárláshoz segítség

xbox- ról szeretne a fiam váltani pc-re.
Kiválasztott egy gépet az amazonról, ( dcl24.de 12252 Gaming PC RGB Level 20)
Intel i9-9900KF 8x3.6 GHz- Z390, 500GB M.2 SSD & 2TG HDD, 32GB DDR4, RTX2080 8 GB,
WLAN, WINDOWS 10 Pro Spiele Computer Rechner.
A kérdésem az lenne, hogy ez a gép jó lenne hosszú távon?
Illetve könnyen fejleszthető -e.

nem szabad gen9 intelt venni. egyáltalán nem szabad intelt venni.

nem. Halott olatform a gen9 intel, csak alaplap cserével lehet később fejleszteni.

itt a build ajánló, innen válasszátok ki a keretnek megfelelőt és mehet összerakatni.
(off: nem mindenhol, de elég sok helyen rakják bele a visszahozott, ne adj isten kisebb-nagyobb hibával rendelkező alkatrészeket, jellemzően hangosabb ventiket az előre összerakott gépbe.)

1 Like

Az előre összerakott gépek drágák és sokszor rossz minőségű alkatrészekkel szereltek. Nem szabad olyat venni, legjobb megoldás egyel felettem. Mindegy hol éltek, pc összeszerelést vállalnak mindenhol.

2 Likes

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat.
Sajnos egyáltalán nem értek a témához, tudtok esetleg valami jó konfigurációt ajánlani?
A fenti pc 1700 euró - ba kerül.
A vr-es fiúk postáznak külföldre ? ( Németország )
Ha igen, hogyan tudom elérni őket?
A válaszokat előre is köszönöm.

Akkor még egyszer:

Kattints a lila szövegre az első üzenetemben, vagy itt. Sutyomatic kollega manageli a build ajánló nevű bejegyzéssorozatot. Ebben csupa olyan config van felsorolva, amit itt a fórumon, csak úgy mint bárhol máshol jó szívbel ajánlunk, mivel ár/érték arányban bajnok. Nem szent írás természetesen, de ha nincsenek egyéni preferenciák (300mm venti vagy custom folyadékhűtés stb) akkor tökéletes. Az egészhez a vr-os srácoknak semmi köze, csak a nevüket adjál az dologhoz (mármint a fórumhoz).
Kinézed a keretednek megfelelő configot, és keresel egy országodnak megfelelő ipon/pcx/akármit, megveszed és kérsz hozzá összeszerelést. Kis hazânkban mindenhol vállalnak hozozt cuccbol összeszerelést, más országban érdemes utánakérdezni.

2 Likes

Nem tudom hogy a srácok által is árult saját gépre gondolsz-e (custom windows vr logós ház stb), de ha igen, már elég régóta nem árulják.

2 Likes

Mégegyszer köszönöm.

1 Like

Ha találtál szimpatikus helyet/helyeket és valami nem elérhető vagy nem vagy biztos a dologban, akkor vásárlás előtt írd le ide a tervezett konfigot. Még egy dolog: jelenleg nagyon nem éri meg Intelben gondolkodni a csúcskategóriától (10900k) eltekintve.

2 Likes