Számodra legmeghatározóbb single player címek


#1

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, kinek mi volt/az a játék, amit a mai napig szívesen előkapar a porosodó polcról, vagy a Steam könyvtárából, mert annyira zseniális lett számára az egész.
Nálam évente instant elővétel az Arkham Asylum (ha több időm is akad, akkor a City is hozzáadódik), a Bioshock + Infinite, The Secret of Monkey Island, Witcher trilógia, Dragon Age Origins, Half-Life sorozat, Dishonored. Annak ellenére, hogy tudom már mi a lehetséges végkifejlet, ugyanúgy élvezem őket, mintha először ugranék nekik. Sajnos prevgen konzol híján jó pár exluzív cím is kimaradt, de biztos vagyok benne, hogy a Metal Gear sorozat is méltó lenne egy-egy újabb leporolásra.
Most is épp az Asylum megy, lassan tizedjére. Hiába ezek a mai nextgen címek, baszó grafikával, azért jó, hogy bármikor vissza lehet térni a nagy kedvencekhez…


#2

Nekem Pc-n meghatározó volt a Max Payne Trilógia, Sniper Elite játékok, GTA Vice City, Sanandreas, V, Ps2-n a Tony Hawk gamek, Metal Gear Solid 3.
Hirtelen ezek azok a címek amik eszembe jutottak.


#3

Tényleg, a Max Payne trilógia… Mindig kihagyok valamit :smiley:


#4

Starcraft Brood War Lan partik hiányoznak.
Diablo 1-2
Heroes of might and magic.
Age of Empires sorozat
Need for Speed sorozat 2-3-4-5
:slight_smile:


#5

Nehéz toplistát állítani :slight_smile: Legkorábbi talán a Diablo 1-2 (tudom a 2 inkább multi, de rendeteget játszottam anno magamban, de manapság is elővesszük ünnepekkor lanozni). Btw THPS 2 nálam is ment jópár végigjátszást, de valahogy nem került elő jó régen, lehet majd most.
Mass Effect trilógia, kb mindig fel van installálva (nem törlöm le mert egyenként fél napig moddolhatnám vissza :smiley: : , bármikor megjöhet a kedvem egy végigfutásra. Ill PC-n még a Halo (1-2) amit sokáig évente elővettem, de mivel nem vagyok konzolos, sőt mindig csak PC-m volt, a többit nem toltam végig (kontroller abszulút potétó…). Egyébként pont most ünnepekkor kezdtem bele a Asylumba, azon tanulok kontrollerezni :smile:
Lenne még pár cím, de nem írom le mert egy pár éve nem lettek elővéve, régebben többet toltam ilyeneket potato laptopon. (ilyen lenne az NFSUG1, Heroes 2,3, War2-3…)


#6

Baldur’s Gate 1-2,Icewind dale 1-2, Starcraft 1, Starcraft BW, Doom 1-2, Max Payne 1, Mafia 1, GTA Vice City. Sokáig a sim city 3 i ide tartozott,de aztán a Cities: Skylines leváltotta.
Ezek közül a Baldur’s Gate első része emelkedik ki, 1998 óta már egyfajta hagyományként, de minden évben ősszel újra végigjátszom. Számomra Nr.1 játék!


#7

Ó a BG1, a Bioware régi arca, mikor még az rpg RPG volt. Majd minden ezt követő játékukon rajta hagyta a nyomát így vagy úgy, de sajnos az évek során egyre kevéssé…


#8

GTA Vice City, Mafia 1, NFS HP2 Ritkán de azért néha előkerülnek. Nagyon jó hangulatot sikerült teremteni az akkori fejlesztőknek. A zene + a környezet nagyon jó összhangban van, ezért szeretem ezeket a játékokat. Na meg azért ,mert ezek voltak gyerekkorom első PC-s játékai.


#9

Medal of Honor sorozat, (a régiek)
Cod 2,
Heart of Darkness (ezt sose tudtam végigvinni sajnos) ezt egyszer megnézném ahogy a fiúk játszanak vele.
Abe sorozat

Nem mai játékok de nekem ezek voltak a meghatározók


#10

GTA (első felül nézetes) GTA Vice City ,Heroes Might and Magic 2/3,Maffia,Diablo 2,NFS Undercovertől Pro Street-ig,Commandos 1,2,3,CoD-ok World at War-ig,(Régi NES Donkey Kong Country ,Street Fighter, Kirby ,Mario ,N64 Mario) Jazz Jackrabbit 1/2. +PS2 God of War stb Így is sokat írtam.(És van olyan amire nem emlékszem de ami dereng az Little Big Adventure 2 de sose vittem végig.)


#12

Gta 3, sanandreas, 4, 5 Just Cause 1,2,3 Maffia 1,2,3 Gothic 1,2 Cod 2 És az összes BATTLEFIELD. Ezek fogtak meg legjobban!

Ez a kedvenc darabom!


#13

Szerintem ami a legjobban hatott rám, az az MTX Mototrax… az volt az a játék ami után motocross versenyző akartam lenni… olyan szinten hogy el is kezdtem krosszozni…

Ezen felül amit bármikor játszanék, az PS1-es HP 1-2,
lassan 20x-ra játszottam ki.

NFS Underground 1-2…ami miatt elkezdtem szeretni a kocsikat is.

CoD MW 1-2…Az a story amit képesek voltak megírni… fenomenális, ráadásul Hans Zimmer és Lorne Balfe amit alá komponáltak… hátborzongatóan mesés. Így még nem tudott beszippantani egy story fps…

Ezeket bárhol, bármikor…


#14

@gambleneverdie ! - én az MX Unleashed -et (ps2) nyomtam; Nagyon hasonló a két játék (MTX M… / MX Unle.) és tényleg zsír volt !


#15

Az is nagyon jó volt… azt is vagy 3-4x végig játszottam. De az MTX-be ami nagyon jó volt, hogy a nagy nevek( Travis Pastrana, Carey Hart… stb) oktattak téged, tőlük tanultad a trükköket… nagyon jó volt.


#16

Sorrendben, amik nosztalgikus érzést váltanak ki:
Duke Nukem 3d
Age of Empires 1
Terep 2 :smiley:
Tomb Raider classic
Lego Racer
Half life 1
Aliens vs predator classic
Starcraft
Unreal tournament classic magyar szinkronnal
Star wars racer, jedi academy
Quake 3 arena (multi)
Cod: alap+united offensive
Tony hawks pro skater, underground2
Nfs underground+2
World of warcraft: vanilla,burning crusade(multi)
Elder scrolls: morrowind, oblivion, skyrim
Dying light
Ezek, amik a legjobban megfogtak azt hiszem.


#17

The Walking Dead
Life is Strange
Hellblade
Nier Gestalt
Nier Automata
Prince of Persia Sands of Time
Tomb Raider 2013
Saints Row 3,4
Tales from the Borderlands
The Witcher 1,2,3
Assassin’s Creed 2, Liberation, Origins, Odyssey,
Dark Souls 3
Nioh


#18

Life is strange
Soma (az egyik legkellemesebb és legstresszesebb játékélmény egyben, amihez szerencsém volt :smiley: )
Portálok
Mass effectek (bár a játékmechanika nem tetszett)
Az AC-kre inkább csak visszagondolni szeretek, az ac2 nagy élmény volt annak idején!
Horizon Zero Dawn
Hellblade


#19

Csak is a Witcher 3. Ennyi contentet nem láttam még egy játékban :smiley: Kb hatodjára kezdem újra :smiley:


#20

Annó fiatalként a CoD2, MOHPA és NFSC volt ami nagyon sokat hozzátett ahhoz, hogy szeretek gépen játszani. Azóta rengeteg SP játékkal játszottam, de manapság jobban élvezem az MP és CooP gameket :slight_smile:


#21

Szia!
Ha röviden kellene összefoglalni az elmúlt 20 évet akkor ezek a címek lennének a mindenkori kedvencek:
Game Boy Color: Star Wars Episode I Racer
SNES - Super Mario Bros. 3, Super Mario World 2: Yoshi’s Island
Play Station - Tekken 3
PC - Tony Hawk’s Pro Skater 2,3,4, American Wasteland,
Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Lego Star Wars Complete Saga
NFS Underground 2
De idő, pénz és megfelelő technikai háttér hiányában már nem játszom, újakkal meg nem tudok.
A Lego Star Wars-ban anno találtam egy bugot. Jabba palotájában az egyik aknába felugorva, amin a Gamorrean őrök jöttek le valahogy akkor záródott be a csapóajtó, amikor a program visszarakta a karaktert a játékba, így állandóan széthullott darabokra, végtelen ciklust generálva. Semmilyen billentyűkombinációra sem reagált.