TheVR Fórum

Szeretnek egy laptopot venni

szevastok fiuk… imadlak benneteket… lenne egy nagy kerdesem… szeretnek egy laptopot venni , nem jatekokra hanem inkabb 3des programokra, mint peldaul Blender vagy DAZ… en mindent megneztem gondoltam veszek egy Gamer laptopot de mindegyiknek nagyon zajos a hutese…tudtok ajallani valamit ami nagy teljesitmenyu de nem tul zajos … (en ezt vettem meg OMEN 17-cb0261ng Gaming-Notebook (43,9 cm/17,3 Zoll, Intel Core i7, GeForce RTX™ 2060, 1000 GB SSD de aznap vissza is kuldem mert miden szaros programnal 80 fokos lett a proci, a hutes nagyon hangos es a tolto is nagyon forrosodik)… legyszi ha nem esik nehezetekre ajljatak mar valamit… nagyon koszonom

1 Like

Laptopnál a 80 fok az semmi.
A többivel meg barátkozz meg mert a laptop az ilyen ha teljesítmény kell.

Sajnos laptop fronton nem fogsz tudni csendes de amellett combos gépet venni. Dedikált gpu-val, meg i7 szintű procival szerelt laposoknál mindig lesz hangja a hűtésnek, maximum idle-ben nem, de amint megdolgoztatod szaladni fog fölfelé mind a hőfok, mind a venti fordulat. Ahogy írták, 80 fok az egyáltalán nem sok egy laptopnál. Asztali gépeknél is simán megüt annyit egy proci, más kérdés hogy ott maximum nem annyira hallod a nagyobb hőleadó képesség miatt.


nekem most ez van…midjart 4 eves de nem olyan hangos mint az amelyket vettem

Modellje válogatja. Ha nem voltál megelégedve azzal, nézni kell másikat. Laptopoknál sajnos nehezebb ajánlgatni, egyrészt egyéni preferencia másrészt jóval kevesebb a tapasztalat. A G-s Strixek általában jól szoktak teljesíteni, esetleg alsóbb árkategóriában ott a Levono Legion-je vagy az Acer Nitro.

amit vettem 1400 euro volt… nem az ara volt a problema…neztem a pradatorokat is de minden vevo ayt irta hogy zajosak…hat nem tudom …meg nezelodok…amugy koszi az infokat

Vegyél egy clevo DTR-t, ami jó vastag és legalább 5 kg, azok tudnak csendben menni. De az asztali cpu-hoz nem árt azért a delid.