Szeretnék vásárolni új asztalt . Milyen asztalt-t ajánlatok?


#1

Olyan mint a VR-NAK Van olyan asztalt honnan tudnék szerezni vagy valaki tudja hol lehet venni hasonlót ami nagy hogy elfére rajta minden .


Asztal
#2

Nálluk Ikea Linnmon van ha jól emlékszek ahogy látszott videókon.

Esetleg:

Ez az én setupom ami egy Ikea Karlby asztallapon van amit 2db Ikea Alex Drawer tart. Én a rövidebb Karlby asztallapot vettem mert nekem tökéletes de van ennél hosszabb is.


#3

Szia. Én anno akciósan a JYSK-ben vettem étkezőasztalt ( VEDDE 90x160cm ) nekem nagyon bejött. Van egy kisebb méret is ebből a típusból ( 80x120cm ) érdemes körülnézni itt is. :slight_smile:


#4

Amúgy a Lian Li most mutatta be az új PC asztalát amibe bele lehet építeni a gépet…ráadásul állítható magasságú így akár állva is lehet használni. A hasonló megoldások mellett pedig nem is olyan vészes úgy $1k körüli áron.


#5

Nem érezted az asztalt rossz minőségűnek? Tudom egy kicsit hülye kérdés, de én az Ikeába meg az ilyen helyekkel az a tapasztalatom, mivel üreges fával dolgoznak rossz a minősége.


#6

Ez masszív munkalap, ebben nem fogsz csalódni. Nyilván egy olyan build közel egy 100s, de gyakorlatilag örök életű.


#7

Nagyjából a legjobb minőségű worktop amit valaha használtam, és egy időben asztaloskodtam is suli közben…pár konyhát összedobtunk; szóvam nem ez az első mu kalap amit láttam :smile: . De ez a Karlby konkrétan bombabiztos. Sőt az Alex Drawer is nem kicsit masszív. Magam részéről csak ajánlani tudom.