Szoftvereknek létrehozott topic

Szerintem király lenne, ha lenne egy topic a felhasználói programok számára is, ahol a program használatával kapcsolatos feltevéseket lehetne megbeszélni. Legyen szó akár photoshopról, videószerkesztő- vagy egyéb más célokra használatos programokról.

Nem tudom mennyire lenne ez feltétlen fontos dolog. Ha ilyen témában van kérdés, akkor az Egyéb szekciót, ha valami gondja van valakinek akkor Support->Pc hardware/software részben tud kérdezni a közösségtől.

De minden esetre ott van a Youtube, ami kimeríthetetlen tudásforrás! :slight_smile:

1 Like

Nekem videószerkesztésben van némi problémám, és észrevettem, hogy szoftvereknek nem igazán van téma. Mivel az is hozzákapcsolódik az informatikához, így nem lenne rossz, ha meglehetne beszélni, és ajánlani azokat a szoftvereket, amiket használunk, vagy keresünk. Viszont az ezzel kapcsolatos feljegyzések összekeverednének az egyéb kategóriába, a support részhez meg talán nem illik annyira oda. Nem tudom mennyire lenne igény rá, de szerintem nem lenne rossz ötlet.

A szoftverekkel kapcsolatos kérdéseidet nyugodtan tedd fel a #support:pc-s-gondok témakörben ahogyan @SFGeri is javasolta. Csinálhatsz tegyük fel egy Photoshop témakört és azon belül akár több kérdést is meg lehet válaszolni. :slight_smile:

1 Like