Sztereoszkopikus 3D varázsló működése leáll

Van egy 3D led tv-m. Eddig működött a 3D vision a beállítás amikor a varázslót futtattam. Újra telepítettem a gépemet és amikor próbáltam beállítani Drvier telepítés után a 3D Vision varázslóval akkor lefagyott mindig a program.

Majd végül be sikerült pipálni úgy hogy nem futott le a varázsló és 3D is volt a teszt során viszont ilyenkor Twitch streamnél teljes képernyőn ezt a képet kapom és nem tudok vele semmit sem csinálni :frowning:

Valakinek van valami ötlet? Nem akarom másodjára is újratelepíteni. Nem akarok megint 1 napos tortúrát mire visszatelepítek mindent.

Hogy a varázsló mitől fossa összemagát így hirtelen passzolnám, egy DDU futattást és tiszta telepítést javasolnék a driverhez. A hiba feliratot meg valószínűleg úgy tudod megoldani, hogy lejjebb dobod a minőséget a twitch beállításokban, látszólag nem bírja a 1080p60fps tartalmat.

Szerk.: Ha tiszta driver telepítés nem segít, esetleg a TV setup wizardot próbáld meg lefuttatni a 3D előtt, hátha.

Tiszta telepítés nem segített. Előtte videó codec-eket telepítettem amiket végül teljesen letöröltem majd újra telepítettem egyet. Nem tudom, hogy mi lehet. Még amit a Szerk. után mondtál azt még megpróbálom. :slight_smile: