Talált tárgyas iPhone

Sziasztok!

Van 3 darab IPhone készülékem amiket elhagytak és a talált tárgyak osztályra nem mentek érte.(2-3 év) Nos nem szeretném a hulladékba dobni, valaki tud segíteni ebbe nekem hogy elkerüljék a kukát? Inkább hozzáértő kezekbe adnám.

Köszi előre is!

Szia!

Vélhetőleg mindhármat célszerűbb leadni ott, ahol esetleg kapsz kedvezményt leadott mobil esetén, vagy esetleg alkatrészként meghirdetni valahol. Itt, ezen a fórumon tilos az ilyesmi.

@Error Szerintem az úr a telefon gazdáihoz szeretné visszajuttatni őket, ebben kér segítséget. (Remélem) @Vargajanosistvan én bebattyognék egy istyle üzletbe és megmondanám mi a helyzet, szerintem ők tudnak ebben segíteni. Másik házi mókolás, bár ehhez az kell hogy ne legyen addigra lemerülve mire csinálod, hogy siri segítségével felhívod anyát/apát/bélát. Ha lemerült akkor mindegy mert a simpint úgy sem tudod.

2 kedvelés

@miazhogyketto Én inkább úgy értelmezem, hogy 2-3 éve porosodnak a talált tárgyak osztályán és szeretne tőlük megszabadulni. Oszt’ majd kiderül, hogy mire is gondolt. :slight_smile:

3 kedvelés

Pontosan! Vagy ha egyet lehet valahogy menteni akkor befognám.

Volt lehetőség vissza menni érte, nem kellett senkinek.