Teegrah panasza

Volt itt sok jó poén srácok amit megosztottam tegnap de LengyelB leszedte. :slight_smile: Csak mondom, mert 1 db szerinte politikai tartalmas volt benne. :slight_smile: És ez nem vicc XD
Gondolom megint törölni fog engem is mint egyszer már megtette, csak hogy tudjátok miért tűnök el. :slight_smile: Puszi, Teegrah voltam!

Ui. : aki ismer az tudja h szerethető poénokat osztok meg mindig. Nem vagyok rosszindulatú és szeretek itt olvasgatni, posztolgatni. Delehet hogy el fogok tűnni. Ezszomorú. :frowning: Puszi Mindenki!

4 Likes

LengyelB

11 Likes

Alapelvek

  • Légy intelligens, és körültekintő. Ne ossz meg olyat a Fórumban, ami mások számára bántó vagy sértő lehet.
  • Ne posztolj obszcén vagy szexuális tartalmat.
  • Ne posztolj politikai vagy vallással kapcsolatos tartalmat.
  • Ne posztolj hirdetéseket! Léteznek erre a célra más megbízható weboldalak.
  • Tiszteld a másikat! Nem kell senkivel sem kikezdeni. Szándékosan ne sértegess, idegesíts másokat.
  • Tiszteld a Fórumot! Ne SPAM-elj!

Off-topik volt a hozzászólásod ezért áttettem a bejegyzésed!
Értem én, h felkavart az, h eltünt egy szabályellenes posztod, de ennek szerintem nem ez a helyes elintézési módja!

3 Likes

Elég nehéz állástfoglalni úgy, hogy nem tudjuk mi volt a konkrét poszt, just sayin’ :slightly_smiling_face:

Én láttam, de nem emlékszem pontosan. Az viszont megvan, hogy nem volt benne semmi olyan amire azt mondtam volna hogy ez már nem ide való

5 Likes

A szabály az h Politikai tartalom tilos!
Ami neked még belefér az lehet másnál nem!
Ez a szabály és kész!

Én sem láttam de lenne egy legit kérdésem. Pl ha egy Mészáros Lőrinc mémet ki tesz valaki az politikai tartalomnak számít? Csak mert ha szigorúan nézzük ő “csak” egy vállalkozó, most már semmilyen hivatalos kormányzati tisztsége nincs, így az nem számíthat politikai tartalomnak. Itt persze nem a személye direkt gyalázására gondolok.

Hasonlóan ha pl az üzemanyagárról, euró árfolyamról vagy egy üres benzinkútról jön egy mém, az is csak közvetetten kapcsolódik a politikai tartalomhoz és nem kifejezetten az. Mert ha az alapján ítéljük meg, hogy ha az akár csak közvetetten kapcsolódik, már szabályba ütközik, akkor gyk minden szabályba ütközik, mert minden egyes dolog közvetetten vagy így vagy úgy de összefüggésbe hozható a politikával.

Nyilván hivatalban lévő képviselőknél, pártoknál a dolog egyértelmű és ha ezek “sérelmére” történik bannolható, de modjuk egy csirkefarhát képe miatt nem kellene kikalapálni senkit.

8 Likes

Minden a szövegkörnyezet és az üzenet formájától függ. Egy csirkefarhát is lehet csirkefarhát és lehet politika, sajnos.

1 Like

Szerintem ennyire kár rá feszülni a témára mert akik már a kezdetek óta itt fórumoznak azok tudják hogy mi az amit lehet csinálni és mi az ami sok. Tudom hogy te vagy itt szinte az utolsó mohikán aki a hátán viszi a fórumot és tuti nehéz is dönteni és úgy moderálni hogy az ne tűnjön személyeskedésnek ,de néha picit lehetnél engedékenyebb. Biztos vagyok benne hogy nem szabadulna el a pokol mert egy jó bejáratott rendszer van itt .

5 Likes

Ez kb. azt is jelentheti, hogy ne posztolj semmit.

Mert ha azt mondom, hogy az Asus TUF 5700XT szar, akkor az kapásból megsértheti azokat, akik vettek, vagy ASUS fanok.

Ki dönti el, hogy mások számára mi a sértő? Nem pont azt mondják Pistiék is, hogy a túlzott polkorrektség kinyírja az értelmes beszélgetéseket? Ha valamiről nem lehet beszélni, hogyan lehet konstruktív megoldást találni rá?

Reportálta valaki Teegrah posztját, hogy túl sok? Ha igen, akkor ok, töröld. Ha nem, akkor miért kellett?

Plusz, ha benézel a Viccek topicba, szinte minden posztot lehetne törölni. Mert sértőek lehetnek az Amber Heardos posztok, a túlsúllyal viccelődők, politikaiak a benzinárral, forint árfolyammal foglalkozók, és lehetne sorolni. Gyakorlatilag be lehetne zárni az egészet, mert valamelyik vicc biztos hogy sértő LEHET valaki számára.

12 Likes

Köszönöm mindenkinek aki itt megszólalt. :slight_smile: Még sem lettem törölve a fórumról yeeee!
Szívesen megmutatnám hogy mi volt az a kép de mivel törölve lett, már nekem sincs meg, arra emlékszem, hogy posztoltam vagy 6 képet amiből talán az egyik lehetett olyan ami a legszigorúbb szabályoknak nem felel meg…
Szerintem senkit nem sértettem meg, a fórumot sem látogatják már annyian mint régen.
Ha valakit mégis megsértettem (nem a szabályokat hanem személyt) akkor elnézést kérek.
Mivel ilyen még soha nem történt, szerintem nem vagyok olyan személy aki büntit érdemel, és örülnék neki ha továbbra is mindenki jól érezné magát itt. ^^

Pl erre a képre is mondhatná vki hogy sértő mert sértheti a vallási nézeteit:

De nem mondjuk, mert vicces, és senki nem akart senkit megsérteni vele. :slight_smile:

Most látom hogy páriaként ki lett emelve ez a poszt és én a topikok legtetejére. :smiley: Híres lettem. ^^ <3

5 Likes

Szoktam is szólni hogy ha valaki olyasmit ír ami sértő lehet más számára.

A rendszer azért működik amit mondasz, hogy jól működő rendszer van, mert működtetem, és törlöm azokat a posztokat amik szerintem sértők lehetnek