Telefon intenzív használathoz

Sziasztok!

A cégnél, ahol dolgozok, 50 e HUF + ÁFA a keret jelenleg az értékesítők számára telefon vásárlására.
Az értékesítők vezetője megkeresett, hogy sajnos az ilyen kategóriában vásárolt különböző telefonok nem bírják igazán a napi intenzív használatot (sok telefon, és applikációkat is használnak, emaileznek, internetet osztanak meg, és két tárgyalás között jellemzően navigációra használják), és úgy látszik, hogy a mostani garnitúra fél-egy évet bír csak.
Tudnátok ötletet adni, hogy milyen telefont lenne érdemes venni, ami ár/érték arányban tényleg egy jó telefon?
iPhone kizárva (kell az android az egyik használt alkalmazáshoz).

Köszi előre is!

50-ért semmilyet. Ennyire aktív felhasználásra erősebb hardver, és nagyon jó akksi kell. Olcsó húsnak sajnos híg a leve. Ha olyat keres ami sokáig jó, akkor rá kell szánni nagyobb összeget.

Bocs, nem voltam egyértelmű: megemeljük a keretet egy értelmes szintre, és ehhez kérek tanácsot.

Mennyi az “értelmes szint”? Mert leginkább ettől függ higy mi ajánlható.

1 Like

Most a strapabíró alatt azt érted, hogy bírja az ütéseket, vagy azt, hogy hardveresen erős? a 2 külön dolog.
Ha erő kell, és akksi kell, és még ütésbírás is, akkor Samsung Note9, IP68 vízálló, van egy katonai szabványa is, (nem tudom pontosan melyik) aminek lényege, hogy jobban bírja az ütéseket, hardveresen nagyon erős, és 4000mAh akksi sem okoz csalódást. Kijelzője gyönyörű, úgyhogy multimédiára is tökéletesen alkalmas. Baj csak az vele, hogy 210k-nél kezdődik az ára.


Ha 50k van, akkor Xiaomi note 6 pro, van benne egy jó nagy akksi, hardveresen nem csúcs, de azért nem gyenge, és ha strapabíróság kell, akkor veszel rá egy ütésálló tokot, és megvagy.

Igazából ennyit tudtam segíteni szerintem.

1 Like
2 Likes

+1 a CAT-nek ha strapabíró kell.

2 Likes

Most már látom, hogy nagyon nem jól fogalmaztam.
Olyan kell, ami bírja az intenzív használatot. Az értékesítők ingben járnak, és nem bányákban, hanem irodákban tárgyalnak.
Keret: bruttó 100 e huf és 150 e huf között. Ami ennél drágább, az szerintem már olyan extrákat tud, amire nincs szükség.

Ott van. Kiszúrja a szemed!!!

Amit @johnny04 ajánlott ekte ilyen rátarti pö… van “irodára”. Amit én linkeltem is mindenhol vállalható.
Aktakukac nem így keres telefont kamugép.

1 Like

Probalok nem a stilusra valaszolni. Amit @johnny04 ajanlott, pl Note9, az indokolatlanul draga, es felesleges.

1 Like

A másik nem. 2őt linkelt.
ha az elején megírod, ahogy xeno kérte, hogy mire módosult a “cég” kerete, olyanokat kaptál volna. De ilyet kérni sem kellene. A te érdeked, hogy közöld, nem a mienk. Aki csak azt üvölti, hogy fáj-fáj-fáj, de nem modja hol, nem panaszkodjom, ha félrekezelik.

2 Likes

100-150e ért már mi8 is belefér. Azt ajánlom

1 Like

150k ért Mi8, vagy inkább Samsung A9. Üzemidőben és teljesítmenyben az is nagyon ott van.

1 Like

Értékesítőknek az egyik melómnál Note szériát adtuk a nagy felület és a toll miatt, hogy az ügyfélnél elektronikusan is alá lehessen írni a szerződéseket. Egy év után már voltak lassulások meg fagyások is a Note 4-el a Note 9 még bírja ahogy hallom.

Alkalmazástól függ, hogy milyen telót ajánlanék szóba jöhet a galaxy s8, mi 8, note 8vagy akár a galaxy s9 is

1 Like

A többi moderátorhoz fordulok: szerintetek oké, hogy az egyik moderátor társatok minősíthetetlen stílusban kommunikál, kamugépnek hív egy számára ismeretlen arcot a monitor mögé bújva, a megdolgozatlan apakomplexusát kiélve?
A fórum tök színvonalas, sok segítséget nyújt. Miért hagyjuk/hagyjátok ezt? Nektek nem fáj olvasni ezt a negatív flow-t? Szerintem pont a moderátoroknak kellene biztosítani, hogy ne menjünk el ilyen irányba. Kíváncsi vagyok, hogy most összezártok-e, és én leszek a hunyó, vagy egyetértetek. Szerintem ezt ne hagyjuk/hagyjátok.
Azt megértem, hogy fárasztó az, hogy például sokan a pc építés topikban úgy tesznek fel kérdéseket, hogy nem veszik a fáradtságot a build ajánló elolvasására. És csodálom azt a pár srácot, akik háromszázadszor is türelmesen tudnak válaszolni. A telefonoknál nincs ilyen ajánló tudtommal (lehet, hogy hasznos lenne).
És igen, nem pontosan fogalmaztam, a második bejegyzésemben írtam is, hogy bocs. De ez nem indokolja ezt stílust.

@farkas_zolee, @johnny04, @ujheljidani, @meteoric87, Nektek köszi az építő jellegű hozzászólásokat.

5 Likes

Igaz, hogy túl lett reagálva, de ez mindenkivel megesik. Ne vedd teljesen magadra.
Ha nincs több kérdésed, zárható. @lengyelb
@VizesNinjonKovacs

1 Like

A moderátor rang a Fórumon a “Regular”-t jelenti. Amit automatikusan kap meg, az aktivitás alapján, admin jogköre nincs. (Bővebben: A Fórumról általánosságban )

Aki pedig “regular” rangot kap az próbálja is tartani magát ahhoz, hogy normálisan szól a fórumozó társához! :wink: (Ha nem megy , akkor inkább CSÖND!)

7 Likes